پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان خبرداد:

اتصال ۷۲ روستای شهرستان کهنوج به شبکه ملی اطلاعات

اتصال ۷۲ روستای شهرستان کهنوج به شبکه ملی اطلاعات
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان از اتصال 72 روستای کهنوج به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان، حسین ساجدی مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان نشستی در محل فرمانداری کهنوج باحضور شعبانی فرماندار، شکرالهی نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی، شهردار و بخشدار این شهرستان ضمن بررسی وضعیت ارتباطی و دسترسی به اینترنت پرسرعت روستاهای شهرستان کهنوج گفت: ۷۲روستا دارای کیفیت مناسب به اینترنت پرسرعت و اتصال به شبکه ملی اطلاعات دسترسی پیدا کردند که اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات درتحقق دسترسی همگانی به ارتباطات دیجیتال در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم استان، رونق اقتصادی و تسهیل زندگی نقش موثری دارد.
 مدیرکل ارتباطات استان کرمان با اشاره به از ۱۰ روستای ابلاغ شده به اپراتورها جهت تامین اینترنت پرسرعت، از ارتقا تکنولوژی ۳ سایت برای ۸ روستا و ایجاد ۲ سایت جدید در ۲ روستا برای اتصال شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
ساجدی در پایان ضمن بازدید از تعدادی از روستاهای کهنوج با حضور شکرالهی نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی، از اتصال بالای۹۳ درصد روستاها به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و اظهار کرد: ارتقای تکنولوژی ۲ سایت طی ماه های آتی انجام می شود و روستاهای تلمبه عشایری یداله و شرکا، دولاب، نامحرم، آب باریک، زمین بندآباد باریک از این پوشش برخوردار خواهند شد.
۱ بهمن ۱۴۰۱ ۲۰:۴۷
تعداد بازدید: ۹۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید