پرش به محتوای اصلی

رشته هوش مصنوعی در دانشگاه های قزوین راه اندازی می شود

رشته هوش مصنوعی در دانشگاه های قزوین راه اندازی می شود
دانشگاه های بین المللی امام خمینی(ره) و علوم پزشکی قزوین از سال آینده رشته هوش مصنوعی را تدریس می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین و به نقل از خبرگزاری تسنیم، حجت اله امینی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قزوین در حاشیه جلسه هفته پژوهش، اظهار کرد: از سال آینده برای نخستین‌ بار شاهد جذب دانشجو در رشته هوش مصنوعی در استان قزوین خواهیم بود که می‌تواند نیروی انسانی مرتبط با این رشته ها را تأمین کند.
وی با تأکید بر لزوم حمایت مسئولان از ترقی علمی و کمک به رشد علم و فناوری در استان قزوین بیان کرد: همه دانشگاه‌های استان قزوین در مسیر ترقی علمی استان با جدیت وارد شدند و در این حوزه دانشگاه علوم پزشکی قزوین و دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با نگاه مأموریت ‌گرایانه در حوزه پژوهش و هوش مصنوعی اعلام آمادگی کرده اند.
سیدعلی قاسم زاده، رییس دانشگاه بین‌المللی امام‌ خمینی(ره) نیز با تبریک هفته پژوهش گفت: در استان قزوین دانشگاه‌های بزرگی مثل دانشگاه بین‌المللی امام(ره)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه علوم پزشکی و علمی و کاربردی را داریم که باید یک شبکه پژوهشی قوی بین این دانشگاه‌ها ایجاد شود و می‌توانیم با ایجاد این شبکه طرح‌های پژوهشی مورد نیاز استان قزوین را به صورت مشترک توسط این دانشگاه‌ها انجام دهیم.
در بخش دیگری از این جلسه، عبداله دیدبان، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز از اجرای بوت کمپ هوش مصنوعی در حوزه سلامت در این دانشگاه خبر داد وگفت: هوش مصنوعی به عنوان موضوع روز دنیا باید در تولیدات و خدمات پزشکی نقش عمده ای ایفا کند و مطمئنا در آینده نقش فناوری در پزشکی اهمیت بیشتری دارد به همین منظور از سال آینده رشته هوش مصنوعی مرتبط با حوزه سلامت نیز در دانشگاه علوم پزشکی قزوین مورد بهره برداری قرار می گیرد.

۲۷ آذر ۱۴۰۱ ۱۰:۱۵
روابط عمومی |
تعداد بازدید: ۱۲۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید