مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد با تاکید بر حمایت از شرکتهای فعال در حوزه امنیت اطلاعات گفت: بخش خصوصی متخصص دارای مجوز فعالیت در حوزه امنیت اطلاعات فرصتی مناسب برای بکارگیری ظرفیت های فنی است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضاپاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان ضمن حضور در شرکت پویش داده نوین به ظرفیت مناسب استان در حوزه امنیت اطلاعات و تعداد بالای شرکتهای دارای گواهینامه امنیت اطلاعات اشاره کرد.
وی افزود: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات از شرکت های فعال در حوزه امنیت اطلاعات حمایت می کند و حضور بخش خصوصی متخصص دارای مجوز فعالیت در حوزه امنیت اطلاعات فرصتی مناسب برای بکارگیری ظرفیت های فنی تخصصی این حوزه در جهت ارتقای امنیت اطلاعات، رفع آسیب پذیری ها و افزایش بازدارندگی سازمان ها و ادارات استان در برابر تهدیدات سایبری است.
بر اساس این گزارش در این نشست، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطاعات استان یزد، غلامرضا صمصامی رئیس مرکز راهبردی افتا استان و جمعی از کارشناسان مرتبط حضور داشتند.