به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان کرمان، حسین ساجدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در سومین شورای راهبری ارتباطات وفناوری اطلاعات با حضور مدیران واحدهای تابعه استان و نمایندگان همراه اول و ایرانسل در محل شرکت ارتباطات زیرساخت تشکیل شد با تاکید بر لزوم نصب مرکز Ixp در استان کرمان، زمان تحقق این امر را از مدیریت ارتباطات زیرساخت استان جویا شد.
وی بیان کرد: با نصب DNS در مرکز یاد شده شاهد بهبود نسبی سرعت اینترنت در استان خواهیم بود.
در ادامه ساجدی به بررسی موارد مرتبط با اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات منطقه جنوب شرق پرداخت و خواستار ابلاغ هرچه سریعتر پروژه FTTX توسط سازمان تنظیم به استان شد.
وی تصریح کرد: در صورت ابلاغ این پروژه استان کرمان اولین استانی خواهد بود که ابلاغ این پروژه را به صورت استانی دریافت خواهدکرد.
مدیرکل ict استان خواستار تسریع در روند اجرایی پروژه های شهری و روستایی توسط اپراتورها شد و از آنها خواست هرگونه مسئله فی مابین با سایردستگاه های اجرایی را دراسرع وقت و به صورت مکتوب به اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اعلام کنند.
فلاح مدیرشرکت ارتباطات زیرساخت نیز با توجه به فاز بندی این پروژه در کشور اعلام کرد: استقرار و نصب پروژه Ixp در استان کرمان درسال ۱۴۰۲ انجام می شود.