مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی از پایداری و بهره وری مناسب شبکه ارتباطی در حضور پنج میلیون زائر در ایام شهادت امام رضا (ع) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، علی دلگیر مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اشاره به استقبال مردم برای زیارت امام رضا (ع) در ایام دهه پایانی ماه صفر اظهار کرد: پیش بینی های لازم به منظور تسهیل حضور زائران رضوی از ماه های گذشته انجام شده بود و با شناسایی نقاط ضعف شبکه ارتباطی نسبت به رفع این موانع اقداماتی انجام شد.
وی ادامه داد: بر این اساس 8سایت سیار مخابراتی توسط اپراتورهای تلفن همراه در نقاط مختلف شهر مستقر شد تا پوشش شبکه ارتباطی در بهترین وضعیت ممکن قرار گیرد.دلگیر افزود: بر اساس آمارهای تجمیعی در روزهای پایانی ماه صفر از سمت اپراتور همراه اول در بخش دیتا شاخص حداکثر ظرفیت شبکه نسل چهارم روی 9/55 مگابایت بر ثانیه قرار گرفت؛ در بخش صوت نیز این اپراتور عملکرد قابل قبولی داشت به طوری که نرخ مکالمات موفق نسل دوم 97/45 درصد نسل سوم 98/87 درصد و نرخ مکالمات قطع شده نسل دو 0/76 درصد و نسل سه 0/11 درصد بود.
وی ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود اپراتور ایرانسل نیز کیفیت قابل قبولی داشته که بر این اساس در بخش دیتا، شاخص حداکثر ظرفیت شبکه نسل چهار به مقدار 22/4 مگابایت بر ثانیه افزایش یافته است؛ در بخش صوت نیز نرخ مکالمات موفق نسل دو 99/76 درصد، نسل سه 99/87 درصد و نرخ مکالمات موفق نسل چهار 99/79 درصد قرار گرفت. همچنین نرخ مکالمات قطع شده نسل دو 12 درصد، نسل سه 12 درصد بود که با توجه به حجم انبوه جمعیت بسیار مناسب است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی به برپایی موکب های ارتباطی اشاره و خاطرنشان کرد: برای ارائه خدمات مناسب به زائران علی بن موسی الرضا در مجموع شش موکب برپا شد که در این موکب ها علاوه بر ارائه خدمات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، پذیرایی از زائرین نیز انجام گرفت.
وی افزود: با توجه به حضور پرشور زائران پیاده از سایر شهرها دو موکب در ورودی مشهد الرضا برپا شد تا علاوه بر رفع مشکلات احتمالی تلفن همراه مسافرین، به بهترین صورت از زائران پیاده استقبال صورت گرفت.