پرش به محتوای اصلی

با حضور سخنگوی دولت؛

نمایشگاه رسته‌های کم‌سرمایه‌بر ودانش‌بنیان در قم افتتاح شد

نمایشگاه رسته‌های کم‌سرمایه‌بر ودانش‌بنیان در قم افتتاح شد
نمایشگاه رسته‌های کم‌سرمایه‌بر و دانش‌بنیان با حضور سخنگوی دولت در محل دانشگاه قم افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، نمایشگاه رسته‌های کم‌سرمایه‌بر و دانش‌بنیان با حضور بیش از ۵۰ رسته شغلی همراه با فرآیند تولید، توسط علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در دانشگاه قم افتتاح شد.
سخنگوی دولت در حاشیه افتتاح این نمایشگاه اظهار کرد: با رونق اشتغال آفرینی مولد، شاهد کاهش مشکلات در زمینه اقتصاد برای مردم و همچنین کارآفرینان خواهیم بود.
بهادری با بیان اینکه فرهنگ عمومی استخدام باید به فرهنگ کارآفرینی و اشتغال مولد تبدیل شود، افزود: باید تلاش کنیم تا افراد جامعه به جای آنکه در نهادهای دولتی و غیره استخدام شوند و حقوق حقوق بگیر باشند به سمت کارآفرینی و اشتغال زایی مولد سوق داده شوند.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد می‌بایست مردمی شود، ابراز داشت: جایگاه مردم در اقتصاد باید بازتعریف شود و مردم در اقتصاد باید جایگاه خود را به دست بیاورند.
سخنگوی دولت تاکید کرد: دولت نباید مانعی بر سر راه اشتغال آفرینی مردمی باشد بلکه باید حامی کارآفرینان بوده و نقش حمایت گری داشته باشند و برپایی صنایع کم سرمایه بر و دانش بنیان در واقع نقطه آغازی در تغییر این نوع نگاه است.



۵ اَمرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۵۵
تعداد بازدید: ۱۳۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید