پرش به محتوای اصلی

وزیر ارتباطات در حاشیه نشست هیئت دولت:

اتصال دستگاه‌های دولتی به پنجره ملی هوشمند ضروری است

اتصال دستگاه‌های دولتی به پنجره ملی هوشمند ضروری است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اتصال دستگاه‌های دولتی به پنجره ملی هوشمند گفت: همه دستگاه‌های اجرایی کشور به این امر مکلف شدند و ما زودتر از موعد آن را راه‌اندازی کردیم که بگویم این کار، شدنی است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از ایرنا، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اتصال دستگاه‌های دولتی به پنجره ملی هوشمند گفت: همه دستگاه‌های اجرایی کشور به این امر مکلف شدند و ما زودتر از موعد آن را راه‌اندازی کردیم که بگویم این کار، شدنی است.
وی افزود: اکنون ۲۰ دستگاه به این‌ پنجره پیوستند؛ منتها دستگاه اصلی ممکن است ۸ نهاد باشد. هرچند دستگاه‌های فرعی هم پای‌کار آمده‌اند، اما از شما رسانه‌ها به‌عنوان نمایندگان مردم می‌خواهیم از مسئولان این را مطالبه کنید که این موضوع تا شهریورماه محقق شود و مردم بتوانند خدمات خود را بدون مراجعه حضوری دریافت کنند.
زارع پور دستگاه‌های اولویت‌دار را دستگاه‌های دولتی برشمرد و گفت: از رئیس‌جمهور تا وزرا و سازمان‌های دولتی برای انجام این کار اولویت‌دارند چراکه هرکدام چندین زیرمجموعه دارند، البته در این مدت صداوسیما و رسانه‌ها ورود خوبی به این موضوع داشتند.
۱ تیر ۱۴۰۱ ۱۳:۳۸
تعداد بازدید: ۲۰۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید