پرش به محتوای اصلی

معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات:

شرکت‌های IT و ICT استان زنجان توانمند هستند

شرکت‌های IT و ICT استان زنجان توانمند هستند
معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شرکت‌های حوزه IT و ICT استان زنجان توانمند بوده و می‌توانند این استان را در اقتصاد دیجیتال به نقطه معینی برسانند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان، رضا باقری‌ اصل معاون وزیر ارتباطات در کارگروه توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی با اشاره به قانون اخذ مجوزها برای شرکت‌ها و نهادها، بیان کرد: طبق قوانین جدید، مجوزها دو دسته است. اول مجوز ثبتی مبنا و اعلامی و دوم مجوزهای تأییدمحور که باید هر دو این مجوزها اخذ شود.

وی با اشاره به وظایف اقتصاد دیجیتال در حوزه مجوزها، عنوان کرد: کارگروه اقتصاد دیجیتال باید مجوزها را اعلام و سپس صادر کند و در نهایت در دیتابِیس مشخص شود.

باقری‌اصل با اشاره به همکاری‌هایی که منجر به ارائه سرویس استانی می‌شود، بیان کرد: حوزه‌های متعددی برای همکاری در راستای ارائه سرویس استانی وجود دارد، از جمله حوزه سلامت، حوزه مالی، حوزه تجارت و حوزه رفاهی که با همکاری این حوزه‌ها در کارگروه اقتصاد دیجیتال، مصوبه خوبی در این بخش فراهم خواهد شد.

این مسئول همچنین با اشاره به طراحی نرم‌افزار «زنجان من»، گفت: ما می‌توانیم به راحتی از سرویس‌هایی مانند زنجان من در راستای پیشرفت اقتصاد دیجیتال استان زنجان و تنوع در سرویس‌های الکترونیکی و نیز ایجاد پایلوت استانی استفاده کنیم.

معاون پارلمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از هرگونه ایده و طرح و نیز تلاش برای پیشرفت اقتصاد دیجیتال حمایت کرده و تلاش می‌کنیم که استان زنجان در این حوزه بیش از پیش توسعه یابد.

در این جلسه همچنین نمایندگان شرکت‌های بخش خصوصی IT و ICT مشکلات و پیشنهادات خود را برای پیشبرد اهداف اقتصاد دیجیتال در زنجان و راه‌گشایی از مشکلات این حوزه بیان کردند.

۲۸ خرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۵۲
تعداد بازدید: ۱۷۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید