پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان:

دفاتر پیشخوان خدمات دولت مجری طرح ثبت‌نام اتباع افغان شدند

دفاتر پیشخوان خدمات دولت مجری طرح ثبت‌نام اتباع افغان شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان گفت: بیش از 20 دفتر پیشخوان خدمات دولت جهت ثبت نام اتباع افغان فعال شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان در بازدید از دفاتر پیشخوان مجاز جهت ثبت نام اتباع افغانستانی گفت: با توجه به ابلاغ وزارت کشور مبنی بر ثبت نام و اجرای طرح سرشماری اتباع افغانستانی، شبکه دفاتر پیشخوان دولت در کنار سایر بخش های طرح اقدام به ثبت نام اتباع افغان کرده است.
وی ادامه داد: این طرح از روز بیستم اردیبهشت آغاز شده و تا پایان خرداد سال جاری ادامه دارد.

رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان اظهار کرد: این طرح در بیش از 20 دفتر پیشخوان خدمات دولت در سطح استان در حال انجام است که اتباع افغان می توانند جهت اطلاع از آدرس پستی دفاتر فعال به آدرس الکترونیکی https://epishkhan.org مراجعه کنند.
شایان ذکر است براساس تأکید اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور، اتباع افغانی که در این طرح نام نویسی نکنند هیچ گونه خدماتی به آنها ارائه نمی شود و غیر مجاز تلقی می‌شوند.

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۴۷
تعداد بازدید: ۱۴۹

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید