آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار با جواد غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم و جمعی دیگر از مسئولان استان که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد بیان کرد: امانتداری در ارتباطات و فناوری اطلاعات حرف اول را می زند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، جواد غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم به همراه مدیران کل استانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضرت آیت الله سعیدی امام جمعه قم، نماینده ولی فقیه و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این دیدار مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم اهم اقدامات و فعالیت های حوزه استانی وزارت فاوا شامل را تبیین کرد و سپس در ارتباط با اقدامات بعمل آمده در مورد شبکه ملی اطلاعات و نیز وضعیت فضای مجازی و موتور جستجوی ایرانی و مزایای آن و همچنین حمایت های وزارت از پیام رسان های داخلی مطالبی بیان کرد.
وی در ادامه به تشریح وظایف و ماموریت های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان قم پرداخت و وضعیت ارتباطی استان را در سطح شهر قم و روستاهای استان مناسب ارزیابی کرد .
غلام پور همچنین با تاکید بر تولید محتوا در استان قم به عنوان مرکز جهان تشیع گفت: فناوری اطلاعات دارای مزایای بسیاری است، هر چند نباید از مضرات آن غافل شد و استان قم به دلیل قطب تولید محتوای مذهبی می تواند از پتانسیل نخبگان در این حوزه بهره ببرد.
در ادامه مدیرکل پست استان ابولفضل باقری منش اظهار کرد: استان قم در سال گذشته 11 میلیون ترافیک مرسولات داشته و رتبه اول را در ارزیابی ها کسب کرده است.
همچنین سعید ساعدی فر مدیر شعب پست بانک استان با اشاره به اینکه پست بانک بانک تخصصی حوزه فاوا است بیان کرد: تاکنون 6000 باجه فعال در روستاهای کشور ایجاد شده است.
مدیر مخابرات منطقه قم نیز اظهار کرد: مخابرات وظیفه ایجاد پل ارتباطی بین اقشار مختلف جامعه را دارد و با استفاده از خدمات مخابرات می توان مکتب شیعه را در شیلی و آمریکای جنوبی ترویج کرد.
همچنین محمد پهلوانی معاون ارتباطات زیرساخت قم افزود: تا کنون بیش از 500 کیلومتر فیبرنوری در استان ایجاد شده است و وظیفه تأمین پهن باند است بر عهده شرکت ارتباطات زیر ساخت است و استان قم با پهنای 600 گیگا بایت بر ثانیه در جایگاه مطلوب قرار دارد.