پرش به محتوای اصلی

زارع‌پور در حاشیه جلسه هیئت دولت:

پهنای باند موردنیاز کشور تأمین‌شده است/ یک پله در افزایش سرعت اینترنت ارتقاء یافتیم

پهنای باند موردنیاز کشور تأمین‌شده است/ یک پله در افزایش سرعت اینترنت ارتقاء یافتیم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به‌اندازه نیاز کشور پهنای باند تأمین‌شده است و مشکلی درزمینهٔ اینترنت وجود ندارد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از ایرنا، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی پیرامون کندی سرعت اینترنت، گفت: به‌اندازه نیاز کشور پهنای باند تأمین‌شده است و مشکلی درزمینهٔ اینترنت وجود ندارد. کندی و تندی سرعت اینترنت باید ملاک داشته باشد؛ الان مراجعی هستند که سرعت را می‌سنجند، روز گذشته در نتایج تست جهانی که ماهانه انجام می‌شود ما با رتبه ۷۳ یک پله ارتقا داشتیم.
وی افزود: ما در حوزه ارتباطات ثابت به‌شدت مشکل داریم که برای امروز و دیروز نیست؛ الان سرعت میانگین ثابت برای ما ۱۰ است درحالی‌که متوسط سرعت در دنیا ۶۰ است و به مدت ده سال است که در رتبه 144 هستیم.
زارع‌پور ادامه داد: در حوزه ارتباطات تلفن همراه ما الان فرکانس‌های جدیدی را به اپراتورها واگذار کردیم و امسال هم واگذار خواهیم کرد، اما ارتباطات سیار منتهی به واگذاری فرکانس محدودیت‌هایی دارد.
وزیر ارتباطات بابیان اینکه راهکار اساسی برای حل مشکل سرعت اینترنت، ارتباطات ثابت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری است، گفت: روز گذشته در روز جهانی ارتباطات و در راستای وعده‌ایی که به مردم دادیم برای ایجاد پوشش ۲۰ میلیونی پورت فیبر نوری ما با ۹ اپراتور تفاهم‌نامه امضا کردیم.
وی خاطرنشان کرد: بسته حمایتی خوبی دولت برای کسانی که در راه‌اندازی پورت فیبر نوری فعالیت کنند در نظر گرفته است و تقریباً یک‌سوم درآمد اپراتوری را دولت برای این کار گذاشته است؛ یعنی از یک‌سوم درآمد صرف‌نظر کرد تا این کار شتاب بگیرد که طی سه سال بتوانیم به ارتباطات پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری دست یابیم.

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۲:۵۲
تعداد بازدید: ۱۹۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید