پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات هرمزگان خبر داد:

پرداخت 68 میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد کسب و کار

پرداخت 68 میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد کسب و کار
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات هرمزگان با اشاره به حمایت از توسعه اشتغال و کمک به رشد کسب و کارها گفت: تاکنون شش طرح با میزان تسهیلات 68 میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال 38 نفر در شورای برنامه ریزی و توسعه استان به تصویب رسیده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات هرمزگان، احد قویدل فرد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در کمیته استانی بند الف تبصره 18 قانون بودجه در خصوص ارایه تسهیلات گفت: این تسهیلات با اختصاص مبلغ 348 میلیارد ریال اعتبارات توسعه ای به استان هرمزگان در قالب اجرای بند الف تبصره 18 قانون بودجه کشور، تسهیلات حمایتی و اشتغالزا به انواع مختلف کسب و کارها، استارتاپ ها، پلتفرم ها، آموزشگاه ها و ... پرداخت می شود.
وی افزود: تاکنون شش طرح با میزان تسهیلات 68 میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال 38 نفر در شورای برنامه ریزی و توسعه استان به تصویب رسیده و پرونده متقاضیان به بانک عامل (پست بانک) جهت پرداخت تسهیلات ارجاع شده است.
قویدل فرد تصریح کرد: در همین خصوص متقاضیان می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی (tavanafarin.ito.gov.ir ) درخواست های خود را برای بهره مندی از تسهیلات مذکور در سه محور اصلی کسب و کارهای نوپا و غیر نوپای فاوا، آموزشگاه های ارائه کننده دوره های تخصصی ict و پلتفرم ها ثبت و پیگیری کنند.
وی بیان کرد: در این طرح سرانه ایجاد اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات دو میلیارد ریال و سقف پرداختی 20 میلیارد ریال بر اساس شیوه نامه ابلاغی تعیین شده است.
۳۰ فروردین ۱۴۰۱ ۱۰:۰۹
تعداد بازدید: ۲۷۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید