پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم بیان کرد:

استفاده شرکت گاز از ظرفیت بانک ها برای واریز حق اشتراک دفاتر پیشخوان

استفاده شرکت گاز از ظرفیت بانک ها برای واریز حق اشتراک دفاتر پیشخوان
غلام پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم گفت: شرکت گاز استان از ظرفیت خدمات بانک ها برای واریز همزمان حق اشتراک و حق الزحمه دفاتر پیشخوان استفاده کند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم، جواد غلام پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم و رئیس کارگروه دفاتر پیشخوان بخش دولتی و غیرعمومی در جلسه هم اندیشی و بررسی فرآیند و نحوه ارائه خدمات شرکت گاز استان گفت: برون سپاری خدمات به دفاترپیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی یکی از موضوعات مهم کاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی تأکید کرد: شرکت گاز استان از ظرفیت خدمات بانک ها برای واریز همزمان حق اشتراک و حق الزحمه دفاتر پیشخوان استفاده کند و دفاتر پیشخوان دارای خدمات شرکت گاز، باید وجوه را به حساب دفتر واریز نکنند تا در صورت برگشت هزینه اشتراک، مشکلی بوجود نیاید.
غلام پور همچنین تصریح کرد: جهت جلوگیری از موازی کاری و بهینه کردن ارایه خدمات به شهروندان، دفاتر پیشخوان در صورت جابجایی نیرو می بایست 20 روز قبل از جابجایی موارد را به شرکت گاز اطلاع دهند و برای جابجایی دفتر برای جلوگیری از قطع خدمات با هماهنگی مسئول دبیرخانه کارگروه جابجایی مکان دفتر را به شرکت گاز اطلاع دهند.

 
۲۰ دی ۱۴۰۰ ۱۰:۲۸
تعداد بازدید: ۳۲۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید