پرش به محتوای اصلی

ادعای ایرباس و بوئینگ؛ شبکه «5G» امنیت پروازها را تهدید می‌کند

ادعای ایرباس و بوئینگ؛ شبکه «5G» امنیت پروازها را تهدید می‌کند
مدیران اجرایی دو شرکت بوئینگ و ایرباس از دولت بایدن درخواست کردند تا استقرار از پیش تعیین‌شده سرویس جدید بی‌سیم شبکه نسل پنجم (5G) را به تأخیر بیندازد چون این سامانه می‌تواند به امنیت پروازها آسیب وارد کند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، «دیو کالهون» مدیر اجرایی بوئینگ و «جفری کنیتل» مدیر شرکت ایرباس در نامه‌ای مشترک از وزیر امور حمل‌ونقل آمریکا درخواست کردند که از به تأخیر انداختن استقرار سیستم بی‌سیم نسل پنجم تلفن همراه (5G) حمایت کند.
در بخشی از این نامه آمده است: اختلالات ناشی از سیستم بی‌سیم 5G می‌تواند تأثیر نامطلوبی بر توانایی هواپیما برای پرواز امن داشته باشد.
دو مدیر اجرایی بوئینگ و ایرباس تأکید کردند که شبکه 5G می‌توانند تأثیر منفی چشمگیری بر صنعت هوانوردی در آمریکا بگذارند.
اداره هوانوردی فدرال آمریکا نیز نگرانی‌هایی را در مورد تداخل احتمالی فعالیت شبکه نسل پنجم اطلاعات با فعالیت‌های حساس الکترونیکی و رادیویی هواپیماها مطرح کرده است. قرار است این اداره پیش از اوایل ژانویه اطلاعات بیشتری را در زمینه تداخل احتمالی فعالیت شبکه‌های 5G با فعالیت‌های هواپیماها ارائه کند.
بوئینگ و ایرباس اعلام کرده‌اند که پیشنهاد‌هایی داده‌اند تا اختلالات و تداخل فعالیت شبکه 5G در اطراف فرودگاه‌ها و دیگر مناطق حساس محدود شود.
بااین‌حال گروه سی‌تی‌آی‌ای صنعت بی‌سیم در آمریکا اخیراً صنعت هوانوردی در آمریکا را به ایجاد ترس و نگرانی در مورد فعالیت شبکه‌های 5G و تحریف حقایق متهم کرد.
انجمن خلبانان در آمریکا نیز اعلام کرده‌اند که عوامل سازمان‌دهی قوانین و مقررات و امور ارتباطی در شرایط بن‌بست قرار دارند و این مشکل بزرگی برای مسافران، صنعت هوانوردی و اقتصاد آمریکا محسوب می‌شود.

۳۰ آذر ۱۴۰۰ ۱۳:۵۸
تعداد بازدید: ۲۵۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید