پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل تاکید کرد:

پیشبرد برنامه‌های شبکه ملی اطلاعات با توسعه شبکه‌های مادر مخابراتی

پیشبرد برنامه‌های شبکه ملی اطلاعات با توسعه شبکه‌های مادر مخابراتی
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل از توسعه شبکه‌های مادر مخابراتی استان خبر داد و اظهار کرد: طول شبکه فیبرنوری 1439.34کیلومتر و ظرفیت کل شبکه دیتای داخلی استان 320 گیگابیت بر ثانیه است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، بهروز رزمی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در بازدید از ارتباطات زیرساخت استان، از توسعه شبکه‌های مادر مخابراتی استان خبر داد و گفت: در حال حاضر طول شبکه فیبرنوری 1439.34کیلومتر و ظرفیت کل شبکه دیتای داخلی استان 320 گیگابیت بر ثانیه است.
وی افزود: با اقدامات صورت گرفته در ارتباطات زیرساخت استان، ظرفیت شبکه انتقال استان به 210.94 گیگابیت بر ثانیه و ظرفیت قابل واگذاری دیتای داخلی استان به 160 گیگابیت بر ثانیه افزایش یافت.
رزمی بیان کرد: با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری و در راستای پیشبرد شبکه ملی اطلاعات، همه توان مجموعه برای توسعه شبکه فیبر نوری استان منعطف شده است؛ به طوری که پایانه‌های فیبرنوری بیله سوار، پارس آباد، اصلاندوز و گرمی از وضعیت پایداری مطلوبی برخوردارند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر چهار پایانه مذکور، با ایجاد و راه اندازی پایانه فیبر نوری مشگین‌شهر، ظرفیت دیتای داخلی و طول شبکه فیبرنوری استان را افزایش خواهیم داد و در حال حاضر ساخت این پایانه با 12 درصد پیشرفت فیزیکی همراه است.
۲۰ آذر ۱۴۰۰ ۱۰:۲۸
تعداد بازدید: ۴۴۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید