از سوی سازمان فناوری اطلاعات ایران برای توسعه و ارتقاء پروژه پایلوت اعلان حریق هوشمند پارک ملی گلستان، 4 پروپوزال مقطع دکترا به منظور انتخاب و انجام تحقیقات دانشگاهی در سامانه ساتع تعریف شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان؛ محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان اظهار کرد: با توجه به لزوم توسعه سامانه هوشمند اعلان حریق پارک ملی گلستان، 4 پروپوزال دانشگاهی با موضوعاتی از جمله بررسی مقایسه ای عملکرد سنسورها و دوربین آشکار ساز آتش مرتبط با سامانه پایلوت اعلام حریق پارک ملی گلستان و تعمیم موضوع به کل محیط زیست و طبیعت و حیات وحش ایران، بررسی مقایسه عملکرد فناوری های LORAWAN وNBIOT در پروژه پایلوت اعلام حریق پارک ملی گلستان و ارائه طرح جامع حفاظت از محیط زیست ایران یا پارک ملی گلستان، طرح بعدی شناسایی الگو (Recognition Pattern) و بررسی روش های تحلیل داده ها و داده کاوی (Data Big & mining Data Analytic) در جنگل ها و حیات وحش ایران برای پیش بینی مکان و زمان وقوع آتش سوزی با استفاده از داده های سامانه پایلوت اعلام حریق پارک ملی گلستان است.
وی افزود: دو طرح با عناوین انجام مطالعات به منظور طراحی الگوریتم تشخیص آتش سوزی و شناسایی ریسک آتش سوزی در عملکرد تلفیقی دوربین آشکار ساز آتش و همچنین سنسورها و پیاده سازی آن با استفاده از روش های جمع سپاری (Sourcing Crowd) با تلفیق کار انجام شده و مطالعات راهبردی و مسئولیت های اجتماعی در سامانه ساتع جهت استفاده دانشجویان دکترا بارگذاری شده است.
احمدی تصریح کرد: موضوعات مطرح شده در این پروپوزال برای توسعه پروژه پایلوت سامانه هوشمند اعلان حریق پارک ملی گلستان بوده و امید می رود با انجام فعالیت های تحقیقاتی در موضوعاتی همچون فناوری های نوین بتوان این سامانه را به سایر پارک های کشور گسترش داد.
رئیس شورای مدیران ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان اظهار کرد: پروژه مذکور به منظور اعلان زودهنگام حریق در مناطق پرریسک پارک ملی گلستان به صورت هوشمند راه اندازی شده است.