پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد مطرح کرد:

احداث سایت جدید در روستاهای کریم آباد و گرگین آباد

احداث سایت جدید در روستاهای کریم آباد و گرگین آباد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، از ایجاد سایت جدید تلفن همراه با تکنولوژی نسل دوم و سوم موبایل در روستای کریم آباد، بخش مرکزی شهرستان بهاباد خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه، روستاهای گرگین آباد و کریم آباد با جمعیت بالغ بر 1100 نفر ار پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت همراه با کیفیت و پایدار برخوردار شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف داده ناشی از شرایط کرونایی به خصوص برای آموزش مجازی دانش آموزان، برای بهبود کیفیت دسترسی ساکنان این روستاها به اینترنت پرسرعت همراه، نیاز به ایجاد سایت جدید تلفن همراه بود، بنابراین سایت جدید تلفن همراه با تکنولوژی نسل دوم و سوم موبایل در روستای کریم آباد با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال‌ از محل اعتبارات توسعه ارتباطات روستایی(USO) برنامه ریزی و اجرا شد.

وی تصریح کرد: از مساعدت مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همراهی دفتر امور استان های وزارت و سایر مسؤلان استانی قدردانی می کنم.
۲۹ خرداد ۱۴۰۰ ۰۸:۳۵
تعداد بازدید: ۴۲۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید