پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان:

ارتباط رسانی به منطقه عشایری دره زرگران چادگان آغاز شد

ارتباط رسانی به منطقه عشایری دره زرگران چادگان آغاز شد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان از بازدید منطقه عشایری دره زرگران چادگان با هدف بررسی مشکلات ارتباطی منطقه و انتخاب نقاط مناسب برای احداث سایت خبر داد گفت: ارتباط رسانی به منطقه عشایری دره زرگران چادگان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان اظهار کرد: در بازدید جهانگیری، معاون فرماندار چادگان مشکلات ارتباطی این منطقه عشایری بررسی و چندین نقطه برای احداث سایت جدید انتخاب شد. 
وی افزود: در این بازدید مقرر شد کارشناسان شرکت ارتباطات سیار با بررسی های بیشتر این نقاط، بهترین نقطه را برای احداث سایت جدید انتخاب کنند.
مطلب زاده با اشاره به اینکه منطقه دره زرگران  18  کیلومترمربع مساحت دارد، گفت: در این منطقه عشایری در فصول گرم سال حدود 400 خانوار بختیاری سکونت دارند که جز مناطق مهم و پر جمعیت عشایری استان محسوب می شود.
وی افزود: عشایر نشینان این منطقه در مواقع بحران از ارتباطات محروم هستند که باعث صدمات جبران ناپذیری به آنان می شود.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان با اشاره به نقش مهم عشایر استان در رشد اقتصاد منطقه تصریح کرد: حل مشکلات ارتباطی از مهمترین اولویت های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان است.
بنا به این گزارش، در این بازدید نمایندگان امور عشایر استان و مخابرات منطقه اصفهان نیز حضور داشتند.
 
۵ خرداد ۱۴۰۰ ۱۳:۳۶
تعداد بازدید: ۳۴۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید