پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان خبر داد:

ارتقا تکنولوژی 52 سایت ارتباطی به اینترنت پرسرعت

ارتقا تکنولوژی 52 سایت ارتباطی به اینترنت پرسرعت
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان از ارتقا تکنولوژی 52 سایت پرترافیک تلفن همراه در این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان، شهاب حیدری مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جلسه توسعه ارتباطات مناطق کمتر توسعه یافته از ارتقا تکنولوژی 52 سایت پرترافیک تلفن همراه خبر داد و گفت: هدف از انجام این پروژه داشتن ارتباطات پایدار و با کیفیت بالا و همچنین ارتقاء پوشش ارتباطی در روستاها و مناطق دور افتاده است که با انجام آن شاهد افزایش نقاط تحت پوشش و بهبود وضعیت ارتباطی در این مناطق هستیم.

وی با اشاره به اینکه این تجهیزات به منظور توسعه و تقویت شبکه ارتباطی سیار و  برخورداری مشترکان از خدمات مطلوب و شبکه پرسرعت تلفن همراه بر سایت‌های پر ترافیک شهری و جاده‌ای_روستایی نصب و راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: در فاز دوم تجهیزات ارتقا تکنولوژی 14 سایت به شبکه 4G در شهرستان‌های خرم‌آباد، دوره چگنی، کوهدشت،ازنا، پل‌دختر و بروجرد با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان تهیه، نصب و راه‌اندازی شده است.

حیدری با اشاره به اینکه ارتقای تکنولوژی سایت‌های ارتباطی در گرو توسعه ظرفیت شبکه و نوسازی تجهیزات است، افزود: ارتقاء سطح کیفی خدمات ارتباطی و افزایش سرعت انتقال اطلاعات و پهنای باند در شبکه‌ها در دستور کار قرار گرفته شده است که سبب کاهش شکاف دیجیتال بین مناطق شهری و روستایی می شود.

وی تصریح کرد: در اجرای این پروژه اولویت ایجاد توسعه و ارتقاء شبکه همه سایت‌ها به نسل ۳ و ۴ تلفن همراه در روستاهای کمتر توسعه یافته که با بررسی‌ها مقرر شد روستاها بر اساس پوشش ضعیف اپراتورهای سیار و همچنین ضعف پوشش 3G و 4G، اولویت‌بندی شده است که امیدواریم که توسعه زیرساخت‌های شبکه ارتباطی و مخابراتی بتواند منجر به رفع محرومیت از نقاط مختلف این استان شود.

مدیرکل ارتباطات استان لرستان با اشاره به ملی بودن بحث ارتباطات و بهره‌مندی تمام نهادها و سازمان‌ها از خدمات این وزارت خانه گفت: مقرر شده است که همه نقاط شهری و روستایی از مزایایی مانند ارائه خدمات الکترونیکی در حوزه کسب‌وکار، توسعه خدمات الکترونیکی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، گردشگری، توانمندسازی زنان و قشر کم‌درآمد جامعه در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته بهره‌مند شوند.

۲ خرداد ۱۴۰۰ ۰۹:۴۷
تعداد بازدید: ۲۳۲

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید