پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان:

597 خدمت ادارات استان، الکترونیکی شده است

597 خدمت ادارات استان، الکترونیکی شده است
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان گفت: از بین 25 دستگاه منتخب این استان 597 خدمت غیرحضوری و الکترونیکی انجام می‌شود که 48 درصد کل خدمات را در بر می‌گیرند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، جعفر مطلب زاده، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، اظهار کرد: در ارزیابی خدمات 25 دستگاه استان، 1075 خدمت دارای شناسه شده اند و 597 خدمت به طور کامل غیر حضوری و الکترونیکی انجام می شوند.
وی افزود: نسبت خدمات الکترونیکی شده به کل خدمات ارائه شده به ارباب رجوع در دستگاه های منتخب بیش از  48 درصد است و دستگاه هایی که خدمات خود را از طریق سایت ستاد به صورت الکترونیکی ارائه می کنند نیز در این محاسبه لحاظ شده اند. 
مطلب زاده خاطر نشان کرد: از بین تمامی دستگاه های مورد بررسی اداره کل گمرک، اداره کل تامین اجتماعی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، اداره کل راه و شهرسازی، شرکت شهرک های صنعتی و شرکت توزیع برق استان خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارائه می کنند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان تصریح کرد: 23 درصد از خدمات، ماهیت کیفری، قضایی، مالی  دارند و دارای حساسیت امنیتی بالا هستند که الکترونیکی انجام نمی شوند.
مطلب زاده با اشاره به این که در این ارزیابی خدمات حضوری از لحاظ کیفیت استقرار نیز مورد ارزیابی قرار گرفته اند، گفت: 37 درصد این خدمات در حد عالی، چهار در صد در حد ضعیف قرار دارند و 32 درصد در عدم استقرار میز خدمت حضوری مشاهده شده است.
وی افزود: تخصیص کارشناسان مطلع، شایسته، ماهر و پاسخگو به میز خدمت حضوری نمره 94 درصد را به خود اختصاص داده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: در 72 درصد از دستگاه های مورد بررسی کارشناس راهنما در میز خدمت حضوری مستقر شده اند که در صورت نیاز پاسخگوی ارباب رجوع باشند. 
 
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۱:۵۷
تعداد بازدید: ۳۹۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید