پرش به محتوای اصلی

بررسی مشکلات ارتباطی روستاهای ته دره و کمر کوه استان زنجان

بررسی مشکلات ارتباطی روستاهای ته دره و کمر کوه استان زنجان
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان به منظور بررسی و پیگیری مشکلات حوزه ارتباطی روستاهای ته دره و کمر کوه شهرستان طارم عازم این شهرستان شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان، حامد سرائی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان هدف از بازدیدهای دوره ای و برنامه ریزی شده را بررسی مشکلات روستاییان و تلاش برای حل این مسائل اعلام کردو گفت: وزارت ارتباطات در شش ماهه دوم سال در زمینه های اجرایی با جدیت بسیاری عمل کرده ودرحال حاضر نیز مشغول خدمات رسانی مداوم به روستاییان ومحرومان جامعه است و تا برقراری دسترسی کامل روستاها به اینترنت، این تلاش ادامه دارد.

وی افزود:اگر می خواهیم به خودکفایی درجامعه برسیم باید روستاها را در تمامی زمینه ها تقویت کنیم تا مردم مجددا به روستاها باز گردند و وزارت ارتباطات در این زمینه خوش درخشیده است.

سرائی با اشاره به توسعه ارتباطی طی ماه های اخیر افزود: تاکیدات و پیگیری ها مقام وزارت با عنایت به سفر وی به استان و تلاش تحسین برانگیز جهادگران عرصه ارتباطات در استان باعث شد عمده مشکلات اینترنت روستاییان در این ایام برطرف شود.

وی با اشاره به فعالیتهای اقتصادی مردم شهرستان طارم افزود: شهرستان طارم دارای موقعیت خاص آب و هوایی و جغرافیایی است و می توان گفت اقلیمی چهار فصل است که زمینهای کشاورزی در اکثر فصول سال زیر کشت هستند و وجود محصولات خاص این اقلیم مانند زیتون، سیر، گردو و انار باعث شده کشاورزان این محصولات را در سراسر کشور به فروش برسانند و با توجه به شرایط کرونا وجود اینترنت در این منطقه جهت فروش محصولات کشاورزی بیش از پیش حس می شود و با تلاشی که صورت گرفته ضریب نفوذ اینترنت در این منطقه افزایش یافته است.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان تصریح کرد: در روستای ته دره اینترنت های وب نسل چهارم و همراه اول نسل سوم قابل دسترسی است و با تلاش و پیگیری های صورت گرفته بزودی اهالی روستای کمر کوه نیز در طرح اجرایی های وب از اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند.

۶ اسفند ۱۳۹۹ ۱۳:۴۹
تعداد بازدید: ۷۱۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید