مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به پیگیری های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای حل مشکلات حوزه ارتباطات و رسیدگی به شکایات ثبت شده در سامانه 195، گفت: در 9 ماهه سال جاری، بیش از یک هزار و 200 شکایت در سامانه 195 برای این استان ثبت شده که حدود 98 درصد شکایات به صورت کامل رسیدگی شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اشاره به لزوم رسیدگی مداوم و مستمر به شکایات مردمی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان سمنان، گفت: در نه ماهه اول سال، هزار و240 شکایت ثبت شده در سامانه 195 وجود داشته، که از این تعداد به هزار و 227 مورد یعنی حدود 98 درصد شکایت رسیدگی کامل شده و پاسخ برای شاکیان ارسال شده است و باقی شکایات نیز در حال بررسی و رسیدگی است.
حسن پور با اعلام جزییات شکایات ثبت شده در سامانه، تشریح کرد: در 9 ماهه سال 99، از یک هزار و 240 شکایت ثبت شده 66 درصد شکایات، مربوط به سرویس اینترنت، 22 درصد شکایات مربوط به تلفن همراه، هفت درصد شکایات مربوط به تلفن ثابت و پنج درصد شکایات مربوط به سایر سرویس ها بوده است.
وی با اشاره به اهمیت رسیدگی به شکایات حوزه ی ارتباطات از لزوم اطلاع رسانی در این خصوص خبر داد و افزود: سامانه ی 195 پل ارتباطی مردم و وزارت ارتباطات به منظور پیگیری مداوم مشکلات این حوزه و حل مسائل مربوط به آن است .