پرش به محتوای اصلی

با هدف کاهش شکاف دیجیتالی؛

1799 روستای استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند

1799 روستای استان کرمان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با اعلام این خبر که این استان بیشترین روستای دارای ارتباط در بین استانهای همجوار را دارد، افزود: تاکنون یک هزار و 799 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات استان کرمان در جلسه شورای اداری دستگاههای تابعه وزارت ارتباطات در استان با بیان اینکه 87 درصد روستاهای استان دارای حداقل یک نوع ارتباط مخابراتی هستند، خاطرنشان کرد: راه اندازی اینترنت پرسرعت 500 روستای بالای 20 خانوار استان به اپراتورهای ارتباطی همراه اول و ایرانسل واگذار شده و به زودی اجرا می شود. 

الهامی خاطرنشان کرد: با تاکید وزیر ارتباطات، در سالهای اخیر تلاش های بسیاری جهت راه اندازی اینترنت روستاها صورت گرفته و راه اندازی اینترنت دو هزار و 306 مدرسه روستایی از آن نمونه است.

وی افزود: برنامه ریزی لازم جهت اتصال تمامی روستاهای بالای 20خانوار صورت گرفته و با شروع پروژه فیبر روستایی در استان و گسترش فیبر در مسیرهای روستایی تا پایان این دولت این مهم تحقق می یابد.

الهامی ادامه داد: با بهره مندی روستاییان از اینترنت و اتصال به شبکه ملی اطلاعات در جهت کاهش شکاف دیجیتالی گام بر می داریم. 

 وی در پایان خاطرنشان کرد: فناوری اطلاعات می تواند با کمک به تولیدات بهتر و کیفی تر، معرفی جاذبه های گردشگری و بازاریابی محصولات به بهبود قابل توجه کیفیت زندگی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها بینجامد.

۱۵ دی ۱۳۹۹ ۱۴:۱۱
تعداد بازدید: ۵۹۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید