پرش به محتوای اصلی

حمایت از کسب و کارهای نوین با هدف توسعه اشتغال مددجویان کمیته امداد

حمایت از کسب و کارهای نوین با هدف توسعه اشتغال مددجویان کمیته امداد
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد در نشستی با حضور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد با اشاره به حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید به منظور رونق مشاغل خانگی با هدف فرهنگ سازی، ارتقا آگاهی و افزایش مهارت‌های مددجویان تحت پوشش این نهادها در زمینه بهره‌مندی از فضای مجازی، در استان اعلام آمادگی کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان هدف از همکاری این اداره کل با کمیته امداد امام خمینی استان را، بهره گیری از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و بسترهای ارتباطی، ایجاد بستر زیرساختی تجارت الکترونیک و توسعه کارآفرینی و گسترش بازار محصولات و خدمات مددجویان تحت پوشش کمیته امداد دانست.

پاکدل با اشاره به اینکه استفاده از امکانات و ظرفیت‌های حوزه فناوری اطلاعات بستری مناسب برای بازاریابی محصولات مددجویان و اقشار آسیب پذیر جامعه است، افزود: فراهم نمودن بستری مناسب جهت اشتغال پایدار، توسعه فروش، بازاریابی محصولات مددجویان با بهره گیری از ظرفیت‌های پستی و مخابراتی گامی مهم در جهت کمک به بهبود وضعیت اقتصادی مددجویان به حساب می آید.

۱۰ دی ۱۳۹۹ ۱۴:۰۹
تعداد بازدید: ۵۰۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید