مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه فرهنگ کارآفرینی، استارتاپی و آموزش کسب و کار برای جوانان و علاقه مندان حوزه فناوری اطلاعات، از برگزاری اولین کارگاه آموزشی رویداد بزرگ «از ایده تا کسب و کار» به مدت یک روز در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان، سید یاسر حسن پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان گفت: اولین کارگاه رویداد بزرگ از ایده تا کسب و کار تحت عنوان کارگاه ایده پردازی و اعتبارسنجی با حضور 70 نفر از علاقه مندان چهارم دیماه به صورت مجازی برگزار شد.
وی با بیان اینکه در این کارگاه آشنایی با مفاهیم استارتاپ و کارآفرینی،آشنایی با تکنیکهای ایدهپردازی، آشنایی با مفهوم و تکنیکهای اعتبارسنجی ایده و همچنین آموزش مبانی تیمسازی در استارتاپها به شکل کامل تشریح شده است، افزود: تجربیات افراد موفق این حوزه در سطح استانی و ملی به اشتراک گذاشته می شود .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان خاطرنشان کرد: رویداد بزرگ از ایده تا کسب و کار در قالب پنج بخش و سه کارگاه به علت محدودیت های کرونایی و رعایت پروتکل های بهداشتی، در فضای مجازی و بستر آنلاین برگزار شد.