معاون اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد از بهره برداری از شش سایت جدید ارتباطی در استان خبر داد و گفت: این سایت ها به 25 روستا خدمات ارائه می دهند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد، سید امیر رضا عابدینی معاون اداره کل ارتباطات این استان با اعلام این مطلب افزود: این سایت ها از محل اعتبارات طرح USO و توسط اپراتور دوم اجرا شده است.
عابدینی تعداد خانوار تحت پوشش این سایت ها را یک هزار و 180 خانوار اعلام کرد و گفت: قریب به چهار هزار و 771 نفر از خدمات این تعداد سایت استفاده می کنند.
معاون اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: عزم مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تکمیل پروژه های وعده داده شده تا پایان دولت جزم است.