پرش به محتوای اصلی

جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۵۸

تبلیغات تلویزیونی همراه اول فوق العاده سبک و بی محتواست !

آواتار  لاله خواه
تبلیغات تلویزیونی همراه اول فوق العاده سبک و بی محتواست !
توسط   لاله خواه   ۶۸۵۷ روز قبل
تبلیغات تلویزیونی همراه اول فوق العاده  سبک  و بی محتواست !
البته حق هم با شماست چون همراه اول حرفی برای گفتن ندارد که روی آن مانور تبلیغاتی دهد !
مثلا چه سرویس فوق العاده ای دارید بعد 15 سال که از فعالیت شما می گذرد؟

آیا سرویس SMS های 14 تومنی هم  تبلیغ تلویزیونی لازم دارد؟؟؟؟!!!!!!

آیا نمی خواهید تبلیغ کنید که به مردم بگویید که با موبایل خود می توانند صحبت هم بکنند و تماس صوتی برقرار کنند؟؟؟؟

آیا نمی خواهید تبلیغ صندوق صوتی را انجام دهید که بابت هر پیغام بطور متوسط 80 تومان هزینه برای مشترک بابت شنیدن و دایورت دریافت می کنید؟

آیا این برای مردم مردم شگفت انگیز نیست که همراه اول ! بعد از 15 سال  می تواند   انتظار و انتقال مکالمه هم ارایه کند؟؟؟؟؟؟؟ اینها سرویسهای خیلی پیشرفته ای از نظر شما می باشند که حتما تبلیغات بی محتوای دیگری نیز می توانید در مورد اینها بسازید!!!!

و خودتان هم برای خودتان کف بزنید و هورا بکشید!

چند سال است که سرویش جی پی آر اس  از مرحله  تست فراتر نرفته است؟؟؟؟؟
مطمئن هستم هیچ کدام از شما حتی یکبار این سرویس را تست نکرده اید تا بدانید چیست!!!

اگر مشکل عدم پوشش سراسری ایرانسل نبود  حتما  همراه اول  به سرنوشت  تالیا دچار میشد....

من تا حالا به اندازه بیش از یک میلیون تومان از خدمات رایگان  ایرانسل استفاده کرده ام که اگر این  استفاده را از همراه اول می خواستم انجام دهم حتما با توجه به تعرفه های بالای بین شهری و جابجایی و اس ام اس آن باید حداقل 2 برابر این مبلغ را پرداخت می کردم!
و البته ایرانسل بابت این استفاده های من در طرح های تشویقی خود تنها 2500 تومان هزینه فعال سازی طرح تشویقی گرفت و دیگر هیچ !

شما حساب کار خود را بکنید!

البته اگر با کار شکنیهای  مداوم خود نظیر  قطع عمدی سرویس MMS ایرانسل و ضربه زدن به آن نتوانید جلوی آن را بگیرید!!!!

در این ماه مبارک رمضان بد نیست کمی هم خدا را در اعمال رفتار خود در نظر بگیرید!