﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--RSS generated at Sunday, July 5, 2026 8:01:32 AM-->
<rss version="2.0">
  <channel>
    <title>تبلیغات تلویزیونی همراه اول فوق العاده  سبک  و بی محتواست ! RSS Feed</title>
    <description>تبلیغات تلویزیونی همراه اول فوق العاده  سبک  و بی محتواست ! RSS Feed</description>
    <link>https://www.ict.gov.ir/fa/forum/replylist?TopicId=646&amp;ForumId=5</link>
    <copyright />
    <ttl>60</ttl>
    <item>
      <title>تبلیغات تلویزیونی همراه اول فوق العاده  سبک  و بی محتواست !</title>
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-000000000394</guid><description><![CDATA[<span style="font-family: Tahoma; font-weight: bold;">تبلیغات تلویزیونی همراه اول فوق العاده&nbsp; سبک&nbsp; و بی محتواست !<br>البته حق هم با شماست چون همراه اول حرفی برای گفتن ندارد که روی آن مانور تبلیغاتی دهد !<br>مثلا چه سرویس فوق العاده ای دارید بعد 15 سال که از فعالیت شما می گذرد؟<br><br>آیا سرویس SMS های 14 تومنی هم&nbsp; تبلیغ تلویزیونی لازم دارد؟؟؟؟!!!!!!<br><br>آیا نمی خواهید تبلیغ کنید که به مردم بگویید که با موبایل خود می توانند صحبت هم بکنند و تماس صوتی برقرار کنند؟؟؟؟<br><br>آیا نمی خواهید تبلیغ صندوق صوتی را انجام دهید که بابت هر پیغام بطور متوسط 80 تومان هزینه برای مشترک بابت شنیدن و دایورت دریافت می کنید؟<br><br>آیا این برای مردم مردم شگفت انگیز نیست که همراه اول ! بعد از 15 سال&nbsp; می تواند &nbsp; انتظار و انتقال مکالمه هم ارایه کند؟؟؟؟؟؟؟ اینها سرویسهای خیلی پیشرفته ای از نظر شما می باشند که حتما تبلیغات بی محتوای دیگری نیز می توانید در مورد اینها بسازید!!!!<br><br>و خودتان هم برای خودتان کف بزنید و هورا بکشید!<br><br>چند سال است که سرویش جی پی آر اس&nbsp; از مرحله&nbsp; تست فراتر نرفته است؟؟؟؟؟<br>مطمئن هستم هیچ کدام از شما حتی یکبار این سرویس را تست نکرده اید تا بدانید چیست!!!<br><br>اگر مشکل عدم پوشش سراسری ایرانسل نبود&nbsp; حتما&nbsp; همراه اول&nbsp; به سرنوشت&nbsp; تالیا دچار میشد....<br><br>من تا حالا به اندازه بیش از یک میلیون تومان از خدمات رایگان&nbsp; ایرانسل استفاده کرده ام که اگر این&nbsp; استفاده را از همراه اول می خواستم انجام دهم حتما با توجه به تعرفه های بالای بین شهری و جابجایی و اس ام اس آن باید حداقل 2 برابر این مبلغ را پرداخت می کردم!<br>و البته ایرانسل بابت این استفاده های من در طرح های تشویقی خود تنها 2500 تومان هزینه فعال سازی طرح تشویقی گرفت و دیگر هیچ !<br><br>شما حساب کار خود را بکنید!<br><br>البته اگر با کار شکنیهای&nbsp; مداوم خود نظیر&nbsp; قطع عمدی سرویس MMS ایرانسل و ضربه زدن به آن نتوانید جلوی آن را بگیرید!!!!<br><br>در این ماه مبارک رمضان بد نیست کمی هم خدا را در اعمال رفتار خود در نظر بگیرید!<br style="font-family: Tahoma; font-weight: bold;"></span>]]></description><pubDate>Mon, 24 Sep 2007 18:38:00 GMT</pubDate></item>
  </channel>
</rss>