شنبه -۱۳ تیر ۱۴۰۵- ۰۰:۰۰ EN اگر من به جای وزیر بودم تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » اگر من به جای وزیر بودم f p جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آذر ۱۳۸۵ ۱۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 اگر من به جای وزیر بودم توسط f p ۷۰۵۲ روز قبل اگر من به جای وزیر بودم حداقل کاری که برای پیشنهاد دهندگان انجام می دادم از آنها تشکر می کردم و برای کسانی که از طریق ایمیل و یا تلفن و .. نظرات یا پیشنهادات و یا انتقادات خود را اظهار داشته و برای بهبود روند جاری وزارت اعلام کرده اند لا اقل یک تشکر به هر طریقی که صلاح باشد از آنها خواهم کرد تا انگیزه ای برای تلاش بیشتر آنها و چراغی برای دیگران باشد . من معتقدم حتی اگر پیشنهادات و انتقادات دیگران برای ما مهم نیست؛ در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و احترام قائل شدن به نظرات سایرین لازم است حداقل به آنها اطلاع دهیم که پیام شما را مشاهده کردیم ( اگر چه آن را دریافت ننمودیم ؛ چون دریافت پیام مرحله بعد از مشاهده آن است ). با تشکر از وزیر محترم که از طریق این تالار امکان مکالمه یک طرفه را برای دیگران فراهم نموده اند . پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران