﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--RSS generated at Sunday, July 5, 2026 8:01:17 AM-->
<rss version="2.0">
  <channel>
    <title>اگر من به جای وزیر بودم RSS Feed</title>
    <description>اگر من به جای وزیر بودم RSS Feed</description>
    <link>https://www.ict.gov.ir/fa/forum/replylist?TopicId=456&amp;ForumId=4</link>
    <copyright />
    <ttl>60</ttl>
    <item>
      <title>اگر من به جای وزیر بودم</title>
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-0000000002b1</guid><description><![CDATA[<P>اگر من به جای وزیر بودم حداقل کاری که برای پیشنهاد دهندگان انجام می دادم از آنها تشکر می کردم و برای کسانی که از طریق ایمیل و یا تلفن و .. نظرات&nbsp;یا پیشنهادات و یا انتقادات خود را اظهار داشته و برای بهبود روند جاری وزارت اعلام کرده اند لا اقل یک تشکر به هر طریقی که صلاح باشد از آنها خواهم کرد تا انگیزه ای برای تلاش بیشتر آنها و چراغی برای دیگران باشد .</P>
<P>من معتقدم حتی اگر پیشنهادات و انتقادات دیگران برای ما مهم نیست؛ در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و احترام قائل شدن به نظرات سایرین لازم است حداقل به آنها اطلاع دهیم که پیام شما را مشاهده کردیم ( اگر چه آن را دریافت ننمودیم ؛ چون دریافت پیام مرحله بعد از مشاهده آن است ).</P>
<P>با تشکر از وزیر محترم که از طریق این تالار امکان مکالمه یک طرفه را برای دیگران فراهم نموده اند .</P>]]></description><pubDate>Tue, 13 Mar 2007 11:42:24 GMT</pubDate></item>
  </channel>
</rss>