نکته : این موضوع را به این دلیل در قسمت طنز نوشتم که با بی توجهی مسئولین در 09990 و 81712222که بعد از5بار زنگ زدن ساعت اداری تلفن را برمی دارند می نویسم و می گویند من اینجا فقط مسئول برطرف کردن مشکلات ورودی اطلاعات هستم به مسئولیتی در واگذاری ندارم و چون از هیچ جا جواب نگرفتم اعلام می کنم پس طنز است اصلا جدی نگیرید.
در بهمن ماه گذشته ثبت نام های الکترونیکی سیم کارت تلفن همراه در کشور آغاز شد.و برای اعتباری هزار تومان و دائمی 150هزارتومان که سرانجام بعد از اعلام سخنگوی مخابرات آقای وفا غفاریان نسبت به واگذاری آن در اردیبهشت خبر داد که بعد از آن روزها همه سیم کارتها بدون چون و چرا واگذار شدو 33هزار توماندر دفتر خدمات پستی دریافت شد ولی اصلا فکر هزار تومانی را نکردند نهایتا بنده در تاریخ 25 اردیبهشت با 09990 تماس گرفتم که نهایتا گفتند پورتال خراب است و شما باید 33تومان را باید از سایت واریز کنید در صورتی که به هیچ عنوان هم چنین خبری از آقای سخنگو اعلام نشده بودو باعت بگو و مگو با کاربر 09990 شد و بعدا در بعدازظهر همان روز متوجه شدم کاربر بنده خدا از آینده می گفته و ثبت نام ها در همون روز (33تومان)انجام دادیم و اعلام کردند بعد از ده روز سیم کارت خودتون را از دفتر خدماتی تحویل بگیریدو الان بعد از گذشت 15 روز هیچ جوابی از هیچ کجا نیومده.
حالا با توجه به این کار ها اونهایی که ثبت نام الکترونیکی را انجام داده بودند و جواب 09990 را خودم جمع بندی می کنم و شما هم همچنین؟
1- بی خودی هزار تومان را واریز کردید ما را اسیر خودتان نکنید 33 تومان را پرداخت کنید تا جواب بگیرید.
2- شما بی فرهنگی تر از ثبت نام دستی ها هستید پس فکر نکنید خبریه بروید آخر صف در صورتیکه آن دشته افرادی که هزار تومانی دستی ثبت نام کرده بودند سیم کارتشون اومده.
3- حالا برای اینکه خوب حالتون را گرفته باشیم سیم کارت تون را بعد33هزار تومان پرداخت در 10 روز آینده دریافت کنید.(نمی دونم اون بنده خدا یادی 10 تا انگشت پاشو حساب نکرده بود که بشه 20تا! )
4- حالا برای اینکه معنی الکترونیک جذب بدنتون بشه بعد از 10 روز مرتب از دفا تر پستی خبر بگیرید.
5- 2 میلیون نفر اعتبار کمتر از 50 هزارنفر ثبت نامی دارند.