﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--RSS generated at Sunday, July 5, 2026 8:01:20 AM-->
<rss version="2.0">
  <channel>
    <title>مخابرات خنده کند مردم بدبخت ضرر؟(تراژدی ثبت نام سیم کارت الکترونیک) RSS Feed</title>
    <description>مخابرات خنده کند مردم بدبخت ضرر؟(تراژدی ثبت نام سیم کارت الکترونیک) RSS Feed</description>
    <link>https://www.ict.gov.ir/fa/forum/replylist?TopicId=585&amp;ForumId=24</link>
    <copyright />
    <ttl>60</ttl>
    <item>
      <title>مخابرات خنده کند مردم بدبخت ضرر؟(تراژدی ثبت نام سیم کارت الکترونیک)</title>
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-00000000033d</guid><description><![CDATA[<P><STRONG><FONT color=#ff0000>نکته : این موضوع را به این دلیل در قسمت طنز نوشتم که با بی توجهی مسئولین در 09990 و 81712222که بعد از5بار زنگ زدن ساعت اداری تلفن&nbsp; را برمی دارند می نویسم و می گویند من اینجا فقط مسئول برطرف کردن مشکلات ورودی اطلاعات هستم به مسئولیتی در واگذاری ندارم و چون از هیچ جا جواب نگرفتم اعلام می کنم پس طنز است اصلا جدی نگیرید</FONT></STRONG><STRONG><FONT color=#ff0000>.</FONT></STRONG><BR></P>
<P>در بهمن ماه گذشته ثبت نام های الکترونیکی سیم کارت تلفن همراه در کشور آغاز شد.و برای اعتباری هزار تومان و دائمی 150هزارتومان که سرانجام بعد از اعلام سخنگوی مخابرات آقای وفا غفاریان نسبت به واگذاری آن در اردیبهشت خبر داد که بعد از آن روزها همه سیم کارتها بدون چون و چرا واگذار شدو 33هزار توماندر دفتر خدمات&nbsp;پستی دریافت شد&nbsp;ولی اصلا فکر هزار تومانی را نکردند نهایتا بنده در تاریخ 25 اردیبهشت با 09990 تماس گرفتم که نهایتا گفتند پورتال خراب است و شما باید 33تومان را باید از سایت واریز کنید در صورتی که به هیچ عنوان هم چنین خبری از آقای سخنگو اعلام نشده بودو باعت بگو و مگو با کاربر 09990 شد و بعدا در بعدازظهر همان روز متوجه شدم کاربر بنده خدا از آینده می گفته و ثبت نام ها در همون روز (33تومان)انجام دادیم و اعلام کردند بعد از ده روز سیم کارت خودتون را از دفتر خدماتی تحویل بگیریدو الان بعد از گذشت 15 روز هیچ جوابی از هیچ کجا نیومده.</P>
<P>حالا با توجه به این کار ها اونهایی که ثبت نام الکترونیکی را انجام داده بودند و جواب 09990 را خودم جمع بندی می کنم و شما هم همچنین؟</P>
<P>1-&nbsp; بی خودی هزار تومان را واریز کردید ما را اسیر خودتان نکنید 33 تومان را پرداخت کنید تا جواب بگیرید.</P>
<P>2- شما بی فرهنگی تر&nbsp;از ثبت نام دستی ها هستید پس فکر نکنید خبریه بروید آخر صف در صورتیکه آن دشته افرادی که هزار تومانی دستی ثبت نام کرده بودند سیم کارتشون اومده.</P>
<P>3- حالا برای اینکه خوب حالتون را گرفته باشیم سیم کارت تون &nbsp;را بعد33هزار تومان پرداخت در&nbsp;10 روز آینده دریافت کنید.(نمی دونم اون بنده خدا یادی 10 تا انگشت پاشو&nbsp;حساب نکرده بود که بشه 20تا!&nbsp;)</P>
<P>4- حالا برای اینکه معنی الکترونیک جذب بدنتون بشه بعد از 10 روز مرتب از دفا تر پستی خبر بگیرید.</P>
<P>5- 2 میلیون نفر اعتبار کمتر از 50 هزارنفر ثبت نامی دارند.</P>]]></description><pubDate>Mon, 28 May 2007 13:30:20 GMT</pubDate></item>
  </channel>
</rss>