جمعه -۱۲ تیر ۱۴۰۵- ۲۳:۵۹ EN این پرچم خونین انقلاب تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » شعر، ادب و طنز » این پرچم خونین انقلاب akbar bina جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۸۶ ۱۳:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 این پرچم خونین انقلاب توسط akbar bina ۷۰۱۴ روز قبل بسم الله الرحمن الرحیم این پرچم انقلاب خونین از:احمدشریعتی(بیدار) تهران از دوست چگونه برکنم دل؟ برگو که فرو نهند محمل جان مانده بجای وتن روانه والله دگر این ستم روا.نه حاشا من و.از حسین جدایی؟ کی زینب و رسم بیوفایی ؟ برخاست هم از بریده نایی ناگاه نوای آشنایی سازنده و پرطنین وجانسوز آوای امید وشعله افروز کای مونس وهمدم برادر خونین دل و داغدیده خواهر هرظلم و ستم بکاربندند هرگونه جفا به ماپسندند من بی تو.توبی من.این محال است کس را نه دگر چنین مجال است هرجا که روی منت بهمراه من از تو جداشوم؟نه.والله ازعهده این سفر برآیم تن گرکه نبود.باسرآیم از دوری من مدار تشویش چون آینه هرکجا منت پیش من آینه دار خواهرستم هر لحظه تر برابرستم من در همه حال در حضورم بر نیزه ویا که در تنورم من با تو همه به گشت وسیرم بر شاخ درخت یا به دیرم در مجلس آن پلید کافر در طشت زرم ترا برابر با این همه غم که آشنایی خواهر تو رفیق راه مایی راهی که به مقصد کمال است تفریق میان ما محال است زین پس که بجلوه اسارت داری تو به کاروان اسارت وین پرچم انقلاب خونین بر دوش کشی چو جان شیرین خود نهضت آدمیت ماست پاینده و پاک نیت ماست درهردو جهان کمال یابد وان قدرت لایزال یابد باز آوردآنچه رفته ازدست هشیارکند جوامع مست خواهر تو به حشمت اسارت من از برکات این شهادت از بند یزیدهای دوران آزاد کنیم جان انسان یارب به گرامیان کویت خونین کفنان نام جویت (بیدار)دلی به ما عطا کن آزاد ز بند هر خطا کن پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران