دروغ های ایرانسل
تجربیات شخصی من
حتما این تبلیغات ایرانسل را شنیده اید ( اینترنت 24 ساعته کف دستان شما، هر لحظه در هر کجا عکسهایتان را به دوستانتان بفرستید....)
متاسفانه من مدتی پیش تحت تاثیر تبلیغات بیش از حد ایرانسل با 29000 تومان به جمع مشترکان آن پیوستم و تنها هدفم هم استفاده از سرویسهای MMS GPRS آن بود که تا این لحظه بزور فقط توانسته ام یک MMS برای خودم بفرستم آنهم یک MMS پنج کیلو بایتی فقط ! نیز تنها سایتی که توانسته ام با گوشی خود ببینم فقط صفحه اصلی گوگل بوده که خیلی سخت و با جان کندن هم این صفحه لطف کرد و در گوشی پدیدار شد!!!
برای دسترسی به اینترنت باید حتما نزدیک آنتنی که دارای پوشش GPRS است قرار بگیرید تازه آنهم با سرعت معادل 0.2 کیلوبایت در ثانیه ! یعنی 12 کیلوبایت در دقیقه!!! من در طول یک هفته هر جایی میرسیدم تست GPRS رو انجام میدادم که نتیجه آن واقعا افتضاحه !!
ارسال MMS همینطور اعصاب آدم رو خرد میکنه بیشتر نقاط تهران پوشش GPRS ندارد و اگر شما علامت پوشش GPRS رو در بالای گوشی خود میبینید از آنتهای قبلی مونده که هنوز پاک نشده است و کار نمی کند اگر همانجا برای مثال یکبار گوشی خود را خاموش روشن کنید دیگر هیچ علامتی از پوشش GPRS نمی بینید.
در نتیجه بدون پوشش GPRS شما نمی توانید هیچ MMS ارسال کنید تازه باید هم شما دارای پوشش قوی و کامل GPRS باشید و هم گیرنده MMS شما !!!
یک مطلب واقعا شگفت آور تو سایت ایرانسل نوشته است در مورد هزینه GPRS فکر میکنید کیلوبایتی چقدر در نظر گرفته اند؟؟؟؟؟؟؟
کیلوبایتی 3تومان!!!!!!!!!! یعنی شما بابت هر مگابایت اطلاعات ارسالی و دریافتی باید 3000 تومان بپردازید ! نمی دانم چی بگم دیکه!
ایرانسل هم الکی این همه اشکالات رو به گردن مشترکان می اندازد که مثلا گوشی آنها تنظیم نیست ! بلد نیستند ! حافظه گوشی انها پر است ! ....
دروغ دیگر ایرانسل
همانطور که میدانید یکی از پنج هدیه نوروزی ایرانسل تماس رایگان از 12 شب تا 6 صبح می باشد اما لازم است بدانید که این یک دورغ و کلک تبلیغاتی بیش نیست ! من 39 دقیقه با یک خط ایرانسل دیگر بین ساعت 12 شب تا 6 صبح صحبت کردم که با کمال ناباوری دیدم از اعتبار بنده 2418 تومان یعنی دقیقه ای 62 تومان کسر شده است. حالا اگر خط من اعتباری نبود و من نمی توانستم همان لحظه اعتبارم را چک کنم حتما شبهای بعد هم صحبت میکردم و آخر سر با قبض تلفن چند صد هزار تومانی مواجه میشدم!!
البته من با امور مشترکین تماس گرفتم و برگه شکایتی تنظیم کردند تا مشکل من حل شود و منتظر بازگشتن اعتبار از دست رفته خود هستم تا به گفته آنها دوباره به من بازگردانیده شود.
البته در تماس صوتی با ایرانسل مشکلی وجود ندارد و كیفیت صدا هم خوب است.
نمیدانم در ماههای بعد سرویسها و کیفیت ایرانسل چطور خواهد شد اما خوشحالم که هنوز سیم کارت شرکت ارتباطات سیار رو دارم راستی دلم واسش تنگ شده برم از تو کیف سامسونیتم درش بیارم و بزارمش توی گوشیم تا هر وقت ایرانسل وضعش بهتر شد دوباره بیام سراغش.....
پایان !