﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--RSS generated at Friday, July 3, 2026 11:56:27 PM-->
<rss version="2.0">
  <channel>
    <title>وعده های دروغین ایرانسل و اختلالات آن RSS Feed</title>
    <description>وعده های دروغین ایرانسل و اختلالات آن RSS Feed</description>
    <link>https://www.ict.gov.ir/fa/forum/replylist?TopicId=476&amp;ForumId=20</link>
    <copyright />
    <ttl>60</ttl>
    <item>
      <title>وعده های دروغین ایرانسل و اختلالات آن</title>
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-0000000002c5</guid><description><![CDATA[<P><BR><FONT face=Tahoma><STRONG>دروغ های ایرانسل</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>تجربیات شخصی من<BR>حتما این تبلیغات ایرانسل را شنیده اید ( اینترنت 24 ساعته کف دستان شما، هر لحظه در هر کجا عکسهایتان را به دوستانتان بفرستید....)</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>متاسفانه من مدتی پیش تحت تاثیر تبلیغات بیش از حد ایرانسل با 29000 تومان به جمع مشترکان آن پیوستم و تنها هدفم هم استفاده از سرویسهای MMS&nbsp;&nbsp; GPRS&nbsp; آن بود که تا این لحظه&nbsp; بزور فقط توانسته ام&nbsp; یک MMS&nbsp; برای خودم بفرستم آنهم یک MMS&nbsp; پنج کیلو بایتی فقط !&nbsp; نیز تنها سایتی که توانسته ام با گوشی خود ببینم&nbsp; فقط صفحه اصلی گوگل بوده که خیلی سخت و با جان کندن هم این صفحه لطف کرد و در گوشی پدیدار شد!!!</STRONG></FONT></P>
<P><BR><FONT face=Tahoma><STRONG>برای دسترسی به اینترنت باید حتما نزدیک آنتنی که دارای پوشش GPRS&nbsp; است قرار بگیرید تازه آنهم با سرعت معادل 0.2 کیلوبایت در ثانیه !&nbsp; یعنی 12 کیلوبایت در دقیقه!!! من در طول یک هفته هر جایی میرسیدم&nbsp; تست GPRS رو انجام میدادم که نتیجه آن واقعا افتضاحه !!</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>ارسال MMS&nbsp; همینطور اعصاب آدم رو خرد میکنه&nbsp; بیشتر نقاط تهران پوشش GPRS&nbsp; ندارد و اگر شما علامت پوشش GPRS رو در بالای گوشی خود میبینید از آنتهای قبلی مونده که هنوز پاک نشده است و کار نمی کند اگر همانجا برای مثال یکبار گوشی خود را خاموش روشن کنید&nbsp; دیگر هیچ علامتی از پوشش GPRS&nbsp; نمی بینید.<BR>در نتیجه بدون پوشش GPRS&nbsp; شما نمی توانید هیچ MMS&nbsp; ارسال کنید تازه باید هم شما دارای پوشش قوی و کامل GPRS باشید و هم گیرنده MMS شما&nbsp; !!!</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>یک مطلب واقعا شگفت آور تو سایت ایرانسل نوشته است در مورد هزینه GPRS&nbsp; فکر میکنید کیلوبایتی چقدر در نظر گرفته اند؟؟؟؟؟؟؟<BR>کیلوبایتی 3تومان!!!!!!!!!!&nbsp;&nbsp; یعنی شما بابت هر مگابایت اطلاعات ارسالی و دریافتی باید&nbsp; 3000 تومان&nbsp; بپردازید !&nbsp; نمی دانم چی بگم دیکه!</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>ایرانسل هم الکی این همه اشکالات رو به گردن مشترکان می اندازد که مثلا گوشی آنها تنظیم نیست !&nbsp; بلد نیستند ! حافظه گوشی انها پر است ! ....</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>دروغ دیگر ایرانسل</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>همانطور که میدانید یکی از پنج هدیه نوروزی ایرانسل&nbsp; تماس رایگان&nbsp; از&nbsp; 12 شب تا 6 صبح می باشد&nbsp; اما&nbsp; لازم است بدانید که&nbsp; این یک دورغ و کلک تبلیغاتی بیش نیست !&nbsp; من 39 دقیقه با یک خط ایرانسل دیگر بین ساعت 12 شب تا 6 صبح صحبت کردم که با کمال ناباوری&nbsp; دیدم&nbsp; از اعتبار بنده 2418 تومان یعنی دقیقه ای 62 تومان کسر شده است. حالا اگر خط من اعتباری نبود و من نمی توانستم همان لحظه اعتبارم را چک کنم&nbsp; حتما&nbsp; شبهای بعد هم صحبت میکردم و آخر سر با قبض تلفن چند صد هزار تومانی مواجه میشدم!!</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>البته من با امور مشترکین تماس گرفتم و برگه شکایتی تنظیم کردند تا مشکل من حل شود و منتظر بازگشتن اعتبار از دست رفته خود هستم&nbsp; تا به گفته آنها دوباره به من بازگردانیده شود.</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>البته در&nbsp; تماس صوتی با ایرانسل مشکلی وجود ندارد و کیفیت صدا هم خوب است.</STRONG></FONT></P>
<P><BR><FONT face=Tahoma><STRONG>نمیدانم در ماههای بعد سرویسها و کیفیت ایرانسل چطور خواهد شد اما خوشحالم که هنوز سیم کارت شرکت ارتباطات سیار&nbsp; رو&nbsp; دارم&nbsp; راستی دلم واسش تنگ شده برم از تو&nbsp; کیف سامسونیتم درش بیارم و بزارمش توی گوشیم تا هر وقت ایرانسل وضعش بهتر شد دوباره بیام سراغش.....</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG>پایان !</STRONG></FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma><STRONG></STRONG></FONT>&nbsp;</P>]]></description><pubDate>Fri, 30 Mar 2007 00:09:19 GMT</pubDate></item>
  </channel>
</rss>