پرش به محتوای اصلی

شنبه -۱۳ تیر ۱۴۰۵- ۰۰:۰۰

تکنیکهای روابط عمومی الکترونیک

آواتار حمید ضیایی پرور
تکنیکهای روابط عمومی الکترونیک
توسط   حمید ضیایی پرور   ۷۲۴۴ روز قبل

یکی از دغدغه های همیشگی روابط عمومی ها به روز رسانی وب سایتهای سازمانی است . از سوی دیگر این نکته برای روابط عمومی اهمیت دارد که وب سایت آنها توسط چه کسانی لینک داده شده است . اهمیت این نکته در این است که بین میزان بازدید کنندگان وب سایت و نیز رتبه وب سایت در موتورهای جستجو با تعداد لینکهایی که سایر وب سایتها و یا وبلاگها به آن داده اند ارتباط مستقیم وجود دارد .

یکی از ساده ترین کارها برای اطلاع از این امر آن است که از دو سرویس تکنوراتی و گوگل استفاد کنیم برای این منظور :

1- به آدرس سایت تکنوراتی بروید www.technorati.com ( البته اگر فیلتر نباشد که خود این فیلتر شدن سایت تکنوراتی هم حکایت خنده داری است )

در کادر سرچ آن فقط آدرس اینترنتی وب سایت خود را درج کنید و گزینه in blog posts را انتخاب کرده و دکمه search را فشار دهید

2- در باکس سرچ گوگل این آدرس را وارد کنید :link:www.yoursite.com

از این طریق می توانید متوجه شوید که دیگران چقدر به شما لینک داده اند و چرا رتبه سایتتان در اینترنت پایین است

آواتار زهرا مریدی
توسط   زهرا مریدی   ۷۲۴۳ روز قبل

با عرض سلام و خسته نباشید .

از آنجائی که من نیز به عنوان یکی از کارمندان واحد روابط عمومی اداره خود مسئولیت به روز رسانی سایت را بر عهده دارم  خواستم وارد سایتی که معرفی کرده بودید شوم تا از طریق آن تعداد لینکها را مشاهده کنم ام متأسفانه فیلتر شده است .اگر  راه حل دیگری در این خصوص داشته باشید ممنون می شوم تا ما را هم در جریان قرار دهید.