﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--RSS generated at Saturday, July 4, 2026 4:39:37 AM-->
<rss version="2.0">
  <channel>
    <title>تکنیکهای روابط عمومی الکترونیک RSS Feed</title>
    <description>تکنیکهای روابط عمومی الکترونیک RSS Feed</description>
    <link>https://www.ict.gov.ir/fa/forum/replylist?TopicId=254&amp;ForumId=13</link>
    <copyright />
    <ttl>60</ttl>
    <item>
      <title>تکنیکهای روابط عمومی الکترونیک</title>
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-000000000122</guid><description><![CDATA[<P>یکی از دغدغه های همیشگی روابط عمومی ها به روز رسانی وب سایتهای سازمانی است . از سوی دیگر این نکته برای روابط عمومی اهمیت دارد که وب سایت آنها توسط چه کسانی لینک داده شده است . اهمیت این نکته در این است که بین میزان بازدید کنندگان وب سایت و نیز رتبه وب سایت در موتورهای جستجو با تعداد لینکهایی که سایر وب سایتها و یا وبلاگها به آن داده اند ارتباط مستقیم وجود دارد . </P>
<P>یکی از ساده ترین کارها برای اطلاع از این امر آن است که از دو سرویس تکنوراتی و گوگل استفاد کنیم برای این منظور :</P>
<P>1- به آدرس سایت تکنوراتی بروید <A href="http://www.technorati.com">www.technorati.com</A> ( البته اگر فیلتر نباشد که خود این فیلتر شدن سایت تکنوراتی هم حکایت خنده داری است )</P>
<P>در کادر سرچ آن فقط آدرس اینترنتی وب سایت خود را درج کنید و گزینه in blog posts را انتخاب کرده و دکمه search را فشار دهید</P>
<P>2- در باکس سرچ گوگل این آدرس را وارد کنید :link:www.yoursite.com</P>
<P>از این طریق می توانید متوجه شوید که دیگران چقدر به شما لینک داده اند و چرا رتبه سایتتان در اینترنت پایین است</P>]]></description><pubDate>Sat, 02 Sep 2006 12:05:30 GMT</pubDate></item>
    <item>
      <title />
      <link /><guid isPermaLink="false">00000000-0000-0000-0000-000000000123</guid><description><![CDATA[<P><FONT face=Tahoma color=#000080 size=2>با عرض سلام و خسته نباشید .</FONT></P>
<P><FONT face=Tahoma color=#000080 size=2>از آنجائی که من نیز به عنوان یکی از کارمندان واحد روابط عمومی اداره خود مسئولیت به روز رسانی سایت را بر عهده دارم&nbsp; خواستم وارد سایتی که معرفی کرده بودید شوم تا از طریق آن تعداد لینکها را مشاهده کنم ام متأسفانه فیلتر شده است .اگر &nbsp;راه حل دیگری در این خصوص داشته باشید ممنون می شوم تا ما را هم در جریان قرار دهید.</FONT></P>]]></description><pubDate>Sun, 03 Sep 2006 04:06:21 GMT</pubDate></item>
  </channel>
</rss>