شنبه -۱۳ تیر ۱۴۰۵- ۰۰:۰۵ EN خاطره ای از جنس گفت و گو تالارهای گفتگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات » متخصصان روابط عمومی » خاطره ای از جنس گفت و گو محمد امامی رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اَمرداد ۱۳۸۵ ۰۹:۴۶ تعداد پاسخ ها 68 خاطره ای از جنس گفت و گو توسط محمد امامی ۷۲۰۶ روز قبل خاطره ای از جنس گفت و گو با چهره ی برافروخته و عصبانی و با فریاد وارد اتاق روابط عمومی شد ! فشار ناراحتی از مشکلی که برایش پیش آمده بود آنچنان او را آزرده خاطر کرده بود که فقط زبان به اعتراض گشوده بود و به کسی فرصت نمی داد با او سخن بگوید.به احترام موی سپیدش با تمام قامت از جای برخاستم و به سراغش رفتم ، همراه با لبخند دستم را بر شانه اش گذاشتم و از او خواستم تا بر روی صندلی راحتی که در کنار صندلی خودم پیش بینی شده بود آرام بنشیند و سخنش را ادامه دهد.در گام نخست موفق شدم به او کمک کنم تا کمی آرامشش را باز یابد ، در مرحله ی بعدی با تمام وجودم برایش گوش شدم تا هرآنچه در ته دل محزون او وجود داشت بشنوم.با تعارف کردن شکلات و یک چای مرحله ی دیگری از ارتباط ما رقم خورد و این بار کمی از آتش خشمش فروکش کرد. حالا دیگر سخن گفتنش با پرسش هایی که من لابه لای کلامش با عذرخواهی از او می پرسیدم و توضیحات کوتاهی که در مورد مشکل و ابهامش می دادم رو به نرمی گذارده بود.ناگهان رد زخمی بر کنار گونه اش توجه مرا به خود جلب کرد باب مزاح محترمانه با او را باز کردم و از او سبب مجروح شدن کنار گونه اش را از او پرسیدم او نیز که حالا دیگر کاملا آرام شده بود لبخند ملیحی زد و علت جراحت را تیغ صورت تراشی عنوان کرد ! و من در حالی که به او توصیه می کردم مواظب باشد تا دیگر چنین اتفاق ناگواری برایش پیش نیاید ، خواستم به او اثبات کنم که دوستش دارم و ناراحتی او برایم مهم است.او یک معضل مخابراتی داشت و من در لابه لای گفت و گویمان به او فهماندم که انتظارش غیر قانونی است و کاری برای او نمی توان انجام داد.لحظات زیادی نگذشت که این بار پیرمرد که بازنشسته ی آموزش و پرورش بود با لبی خندان اتاق روابط عمومی را ترک کرد و این در حالی بود که هیچ کار خاصی برای او نکردیم. تنها فضایی آرام برای گفت و گو و رسیدن به تفاهم کافی بود تا خشم و غضب و عصبانیت پیرمرد به خنده و لبخند و دعا برای سلامتی و موفقیت من تبدیل شود.اینجا بود که خدای را شکر کردم که ما چنین مردم خوبی داریم که اگر با آنان خوب گفت و گو شود و موانع و محدودیت ها بازگو شود به راحتی و با احترام در برابر ما کوتاه خواهند آمد و از خواسته های خود صرف نظر می کنند. پرش به تالار الکامپ امر به خوبی و زیبایی و نهی از بدی و زشتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شعر، ادب و طنز عمومی قوانین و مقررات گزارش و طرح مشکل یا اختلال در شبکه های تلفن همراه گفتگو با مسئولان شرکت پست گفتگو با مسئولان پست بانک ایران گفتگو با مسئولان شرکت زیر ساخت گفتگو با مسئولان فناوری اطلاعات گفتگو در مورد سایت وزارت و تالارهای گفتگو متخصصان اینترنت متخصصان پست متخصصان پست بانک متخصصان روابط عمومی متخصصان مخابرات مسئولان حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئولان شرکت مخابرات ایران