مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با اشاره به رشد 15 درصدی ضریب نفوذ پهن باند سیار در سطح این استان، گفت: 693 هزار و 379 مشترک پهن باند سیار به تکنولوژی نسل چهارم در استان دسترسی دارند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، بهروز رزمی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با بیان ویژگی های خدمات پهن باند سیار از جمله کیفیت و سرعت خدمات افزود: تعداد مشترکین پهن باند سیار نسل چهارم اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل به ترتیب 336 هزار و 670 مشترک، 313 هزار و 322 مشترک و 43 هزار و 387 مشترک است.
وی با اشاره به رشد 15 درصدی ضریب نفوذ پهن باند سیار در سطح این استان، گفت: در کل 693 هزار و 379 مشترک پهن باند سیار به تکنولوژی نسل چهارم در استان دسترسی دارند.
رزمی با اشاره به توسعه اینترنت پرسرعت روستایی اپراتور «هایوب» ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به دو هزار و 687 مشترک روستایی در سطح استان از طریق این اپراتور به خدمات پهن باند دسترسی دارند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با تاکید بر توسعه اینترنت پرسرعت ثابت در کنار اینترنت سیار، گفت: تاکنون 192 هزار و 750 خط اینترنت پرسرعت مجهز به فناوری XDSL نصب شده که از این رقم 115 هزار و 502 خط اینترنت پرسرعت ثابت دایر است.
وی با بیان اینکه 106 هزار و 704 مشترک در سطح استان به خدمات پهن باند ثابت دسترسی دارند، افزود: سهم شرکت مخابرات استان 60 هزار و 499 مشترک و سهم شرکتهای دارای پروانه ارتباطات ثابت یعنی FCP ها و شرکتهای servco به ترتیب 44 هزار و 50 مشترک و دو هزار و 155 مشترک است.