پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد:

دولت الکترونیکی در محدود شدن کرونا نقش موثری دارد

دولت الکترونیکی در محدود شدن کرونا نقش موثری دارد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد در برنامه زنده تلویزیونی رصد شبکه استانی با اشاره به اینکه دولت الکترونیکی در کاهش ترددها و محدود شدن کرونا نقش موثری دارد، گفت: در جلسه اخیر کارگروه دولت الکترونیکی و با تایید استاندار، مصوب شد دستگاه‌های دولتی خدمات تمام الکترونیکی ارائه شدن خدمات و اطلاع رسانی و آموزش عمومی برای حذف مراجعه حضوری مردم را در دستور کار خود قرار دهند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، محمد رضا پاکدل، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام این خبر افزود: خدمات ارتباطی و مخابراتی، پست، پست بانک و پیشخوان در حوزه ارتباطات به عنوان خدمات ضروری محسوب می شند و تعطیل نیستند.

پاکدل با اشاره به نقش دولت الکترونیکی در کاهش ترددها و محدود شدن کرونا، ضمن بیان شاخص ها و عملکرد حوزه ارتباطات در کاهش ترددها، گفت: در جلسه اخیر کارگروه دولت الکترونیکی و با تایید استاندار، مصوب شد دستگاه‌های دولتی خدمات تمام الکترونیکی ارائه شدن خدمات و اطلاع رسانی و آموزش عمومی برای حذف مراجعه حضوری مردم را در دستور کار خود قرار دهند.

وی با بیان این که سامانه (نت‌سنج پلاس) قابلیت تشخیص کیفیت اینترنت را به مشترکان می دهد تا بتوانند با ارزیابی دقیق از وضعیت کیفی اینترنت توسط شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنتی انتخاب درستی برای دریافت خدمات از این شرکت ها داشته باشند، اظهار کرد: سامانه 195 نیز سامانه ای تخصصی برای رسیدگی به شکایات در تمامی حوزه های ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح کشور است و ارتباط با این سامانه از طریق درگاه اینترنتی، پیامک و شماره تلفن رایگان 195 در دسترس است.
۱ آذر ۱۳۹۹ ۲۲:۳۰
تعداد بازدید: ۷۸۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید