مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان در جلسه بررسی وضعیت و مشکلات ارتباطی حوزه فنوج از راه اندازی دو سایت مخابراتی روستاهای خیر آباد و مدانچ این شهرستان در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستا، نیک محمد بلوچ زهی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام این خبر افزود: در مجموع هشت سایت مخابراتی شهرستان فنوج در طرح ارتقا تکنولوژی گرفته است که از این تعداد دو سایت روستاهای خیرآباد و مدانچ راه اندازی و شش سایت باقیمانده نیز درمرحله تامین و طراحی قرار دارند.
بلوچ زهی با تاکید بر اینکه احداث دو سایت مخابراتی «کوه نور» و پنج سایت مخابراتی «های وب» از طرح های ارتباطی این اداره کل در شهرستان فنوج استٰ گفت: سایت های مخابراتی ایرانسل روستاهای آپارنگ، مهدی آباد، گز محراب خان در مرحله طراحی و درزیروکی در مرحله حفاری قرار دارد.
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان با اشاره به وضعیت اجرای فیبر نوری در این شهرستان گفت: از پروژه فیبر نوری اسپکه – مسکوتان – فنوج به طول 121 کیلومتر تاکنون 45 درصد مسیر اجرا شده است.