پرش به محتوای اصلی

مدیرکل ارتباطات و فناوی اطلاعات استان سیستان و بلوچستان:

71 کیلومتر فیبر نوری در شهرستان زابل اجرا می‌شود

71 کیلومتر فیبر نوری در شهرستان زابل اجرا می‌شود
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان در بازدید از طرح های وزارت ارتباطات در شهرستان زابل از بهبود وضعیت ارتباطی این شهرستان با اجرای 71 کیلومتر فیبر نوری روستایی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، نیک محمد بلوچ زهی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در حاشیه ین بازدید گفت: با اجرای فیبر نوری محور زهک-جزینک-محمدآباد و شهر علی اکبر 15 سایت مخابراتی از اپراتورهای مختلف باعث پایداری ارتباطات بیش از 45 روستا می شود.

بلوچ زهی افزود: با ارتقا 12 سایت از نسل دوم همراه اول به تکنولوژی نسل چهارم، 44 روستای این شهرستان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

بر اساس این گزارشٰ، در این بازدید یک روزه علاوه بر هیات اعزامی از وزارت ارتباطات و فناوی اطلاعات حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی حضور داشت.


۱۹ آبان ۱۳۹۹ ۱۷:۰۵
تعداد بازدید: ۵۲۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید