پرش به محتوای اصلی

مدیرکل پست گیلان:

رشد 33 درصدی ترافیک مرسولات پستی و افزایش 70 درصدی درآمد

رشد 33 درصدی ترافیک مرسولات پستی و افزایش 70 درصدی درآمد
مدیرکل پست استان گیلان گفت: مجموع ترافیک پستی گیلان در شش ماهه نخست سال‌جاری ۳ میلیون و 4۰۰ هزار بوده که با ۳۳ درصد رشد در جایگاه سوم کشور قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، مهدی فخربین سبحانی مدیرکل پست این استان با اشاره به فعالیت 585 واحد پست شهری، روستایی و دولتی برای دریافت و ارسال مرسولات در استان، اظهار کرد: در سطح استان 239 دفتر ارتباطی، 288 دفتر خدمات روستایی، هفت نمایندگی پستی و 51 نقطه دولتی داریم که مشغول ارائه خدمات پستی در استان هستند.

وی با بیان این که پست استان 530 پرسنل و 154 نامه‌رسان دارد، افزود: پست گیلان در گروه‌بندی کشور جز هشت استان بزرگ است که 30 درصد بار ترافیکی و درآمدی شبکه بر عهده این استان‌هاست و توانسته بعد از ۱۰ سال به رتبه هشت کشور دست یابد که هم اکنون به رتبه ششم ارتقا یافته است.

مدیرکل پست استان گفت: سهم ترافیک واردات مرسولات به استان 3.03 درصد است و رتبه نهم کشور را در واردات مرسولات به استان داریم؛ در سهم ترافیکی مرسولات خارجی هم با 3.12 درصد رتبه هفتم را در کشور داریم.

سبحانی با اشاره به این که گیلان توانسته از لحاظ رشد درآمد با کسب 70 درصد درآمد، رتبه پنجم کشور را به دست آورد، اظهار کرد: مجموع ترافیک پستی گیلان در شش ماهه نخست سال‌جاری سه میلیون و 4۰۰ هزار بوده که با 33 درصد رشد در جایگاه سوم کشور قرار دارد.

وی افزود: در بخش بسته و امانت پستی طی شش ماه نخست امسال یک میلیون و 160 هزار مرسوله داشتیم که با 177 درصد رشد در جایگاه دوم کشور قرار داریم. همچنین به سبب شیوع کرونا 75 درصد رشد در مرسولات مربوط به خرید و فروش اینترنتی داشتیم.

مدیرکل پست استان در ادامه به معرفی انواع خدمات پستی و ارائه خدمات نیابتی سایر سازمان ها و رویکردهای جدید شرکت ملی پست، همچنین استفاده از ظرفیت های شبکه ریلی و ایجاد مرکز سورتینگ مکانیزه پستی در آینده نزدیک خبر داد.

۲۳ مهر ۱۳۹۹ ۰۹:۵۱
روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان |
تعداد بازدید: ۷۷۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید