پرش به محتوای اصلی

اختصاص 100 میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای حوزه فاوای کردستان

اختصاص 100 میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای حوزه فاوای کردستان
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، در اولین جلسه کارگروه تسهیلات وجوه اداره شده، از اختصاص 100 میلیارد ریال تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در قالب وام وجوه اداره شده به کسب و کارهای حوزه فاوا در استان کردستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان، فردین سعیدی مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات این استان، با تأکید بر تنوع تسهیلات حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: کسب و کارها و فعالان حوزه فناوری اطلاعات استانی می توانند برای توسعه فناوری و حمایت از ایجاد اشتغال خود در قالب ضوابط مشخص از تسهیلات کم بهره ، تا سقف 30 میلیارد ریال استفاده کنند.

وی با اشاره به حمایت از کسب و کار های حوزه فناوری اطلاعات و تثبیت اشتغال در این بخش در کردستان، افزود: مبلغ 100 میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به فعالان این حوزه تخصیص داده شده و شرکتهای نوپا، غیر نوپا، شتاب دهنده های استانی، فعالان صنفی، تولید کنندگان اپلیکیشن و بازیهای موبایلی می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.

سعیدی خاطر نشان کرد: این دستورالعمل به منظور توسعه فناوری، رونق بخشی به کسب و کار فعالان حوزه فناوری اطلاعات کشور، حمایت و تقویت شرکت های نوپا در استانها، تصویب و اعلام شده است و متقاضیان می توانند جهت استفاده از این تسهیلات به آدرس https://kurdestan.Ict.gov.ir/fa/notshow/startup مراجعه کنند.

بر اساس این گزارش این جلسه با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات ، نماینده استانداری ، مدیر شعب پست بانک ، رئیس سازمان پارک علم وفناوری و رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان کردستان در سالن جلسات اداره کل ارتباطات کردستان برگزار شد.

 

۱۷ مهر ۱۳۹۹ ۲۰:۵۱
تعداد بازدید: ۸۳۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید