پرش به محتوای اصلی

ارائه خدمات شرکت سرمایه گذاری خراسان جنوبی برای عرضه سهام عدالت

ارائه خدمات شرکت سرمایه گذاری خراسان جنوبی برای عرضه سهام عدالت
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: خدمات عرضه سهام عدالت برای مشمولینی که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند از طریق دفاتر پیشخوان دولت ارائه می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی، در نشستی با حضور مصطفی بهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات و عیسی جعفری، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی، مسائل مربوط به ارائه خدمات آزادسازی سهام عدالت در دفاتر پیشخوان، بررسی شد.

بهی با اشاره به ظرفیت دفاتر پیشخوان استان گفت: در حال حاضر در هر شهر استان حداقل یک دفتر فعال وجود دارد و بسیاری از خدمات برون سپاری شده دستگاه های دولتی و غیر دولتی که مردم نیاز به آنها دارند در این دفاتر ارائه می شود.

وی افزود: این دفاتر به طور کامل آمادگی پذیرش و ارائه خدمات آزادسازی سهام عدالت را دارند و امکان هماهنگی و آموزش مدیران و کارکنان دفاتر در خصوص نحوه ارائه خدمت نیز در کمترین زمان ممکن وجود دارد.

جعفری نیز با اشاره به روند آزادسازی سهام عدالت، گفت: مجموع مشمولان سهام عدالت در استان 647 هزار و 409 نفر هستند که از این تعداد 462 هزار و 846 نفر معادل 71 درصد روش غیرمستقیم مدیریت سهام عدالت را انتخاب کرده اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تصریح کرد: بنابر اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار، برای آندسته از مشمولان سهام عدالت که روش مدیریت غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند فرایند آزادسازی سهام عدالت شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و معامله‌پذیر کردن این شرکت‌ها آغاز شده است که مشمولان می توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان نسبت به ثبت نام و احراز هویت اقدام کنند.

براساس این گزارش، در خراسان جنوبی به عنوان استان پایلوت راه اندازی شرکت های سرمایه گذاری استانی برای آزادسازی سهام عدالت مشمولینی که روش غیرمستقیم را در سامانه سهام عدالت انتخاب کرده اند، روند ارائه خدمات آزادسازی سهام عدالت از طریق دفاتر پیشخوان آغاز شده است.

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ ۱۰:۲۴
تعداد بازدید: ۵۰۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید