پرش به محتوای اصلی

اتصال مدارس شهری ساری و میاندرود به شبکه ملی اطلاعات

اتصال مدارس شهری ساری و میاندرود به شبکه ملی اطلاعات
مدیرکل ارتباطات وفناوری اطلاعات مازندران در دیدار با نماینده شهرستان های ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی از اتصال تمام مدارس شهری این شهرستان ها به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات مازندران، مرتضی کبیری مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در دیدار با منصورعلی زارعی نماینده شهرستان های ساری و میاندرود با اشاره به اقدامات موثر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تامین  توسعه زیرساخت های ارتباطی در سطح استان گفت: در ماه های اخیر بویژه بعد از شیوع ویروس کرونا، اهمیت فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال بیش از گذشته اهمیت آن مشخص شد.
وی افزود: از مهمترین رسالت های وزارت ارتباطات کاهش شکاف دیجیتالی بویژه در مناطق کمتر برخوردار و محروم و ایجاد عدالت ارتباطی است که برای تحقق این امر پروژه های راه اندازی سایت های تلفن همراه و ارتقا تکنولوژی دکل های مخابراتی به نسل سوم و چهارم تلفن همراه، طرح اتصال مدارس شهری و روستایی استان به شبکه ملی اطلاعات و ایجاد بستر فیبر نوری در مناطق روستایی بالادست استان در دست اجرا است.
مدیرکل ارتباطات استان مازندران ادامه داد: در طرح هوشمندسازی مدارس تاکنون تمام مدارس شهری و اکثر مدارس روستایی به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و برای مدارس که فاقد امکانات  برخورداری از سرویس اینترنت ثابت است اتصال آنها از طریق اینترنت همراه انجام می شود.
وی راه اندازی 17 سایت تلفن همراه برای پوشش بیش از 48 روستا و ارتقا 9 سایت تلفن همراه به تکنولوژی 3G/4G در مناطق روستایی شهرستان های ساری و میاندرود را از برنامه های در دست اقدام در این حوزه اعلام کرد و افزود: تا پایان برنامه ششم توسعه تمامی روستاهای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.
در ادامه این دیدار نماینده مردم شهرستانهای ساری و میاندرود ضمن تقدیر از اقدامات انجام گرفته در بخش زیرساخت های ارتباطی استان، عدالت ارتباطی و ایجاد بسترهای زیرساختی مناسب در این بخش را یک ضرورت دانست و گفت: خدمت به مردم سرلوحه تمام کارها است و در شرایط فعلی و با توجه به شیوع ویروس کرونا پایداری ارتباطات و ارائه خدمات و سرویس های ارتباطی مناسب امری بسیار مهم است.
۱۶ شهریور ۱۳۹۹ ۰۸:۱۲
تعداد بازدید: ۵۸۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید