پرش به محتوای اصلی

اولین پروانه فعالیت در حوزه خدمات فنی افتا در استان گیلان صادر شد

اولین پروانه فعالیت در حوزه خدمات فنی افتا در استان گیلان صادر شد
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، از صدور اولین پروانه فعالیت در حوزه خدمات فنی افتا از سوی سازمان فناوری اطلاعات ایران و مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری در استان گیلان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان، فرزاد توکلی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام این خبر گفت: شرکت «مهر آوید پردیس» به عنوان اولین شرکت پس از طی فرآیند بررسی تخصصی از سوی نمایندگان سازمان فناوری اطلاعات ایران و مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، موفق به اخذ پروانه فعالیت در حوزه «خدمات فنی افتا» با گرایش «نصب و پشتیبانی محصولات فتا» شد.

وی افزود: خدمات حوزه افتا را شامل خدمات مدیریتی، عملیاتی، فنی و آموزشی اعلام کرد و گفت: تاکنون برای چهار شرکت استان گیلان در سه حوزه مدیریتی، فنی و آموزشی پروانه فعالیت صادر شده است. همچنین شرکت‌های متقاضی می توانند با مراجعه به سایت https://sec.ito.gov.ir/ ، ضمن مطالعه دقیق آئین‌نامه و شرایط لازم برای دریافت پروانه، نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.

 

۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۰۷:۳۰
تعداد بازدید: ۸۰۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید