پرش به محتوای اصلی

با تلاش وزارت ارتباطات؛

900 روستا در سیستان‌و بلوچستان به اینترنت پر سرعت متصل شدند

900 روستا در سیستان‌و بلوچستان به اینترنت پر سرعت متصل شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان با اشاره به همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتورها گفت: سال گذشته حدود 900 روستا در این استان با همکاری اپراتورهای اول و دوم به اینترنت 4G و 3G متصل شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سیستان و بلوچستان، نیک‌محمد بلوچ ‌زهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان با اعلام این خبر افزود: سیستان و بلوچستان سه هزار و 442 روستا بالای 20 خانوار دارد که با اقدامات سال گذشته 26 درصد این روستا‌ها به شبکه ملی متصل شده اند.

وی افزود: در چند روز گذشته اپراتور ایرانسل در کشور 1034 روستا را با ساخت 312 سایت به شبکه ملی اطلاعات وصل کرده که از این تعداد 128 روستا در سیستان و بلوچستان قرار دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این تعداد روستا با سرمایه گذاری 21 میلیارد تومانی وزارت ارتباطات و چهار میلیارد و 400 میلیون تومانی شرکت ایرانسل به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

بلوچ زهی با اشاره به اتصال 680 روستای استان به شبکه ملی اطلاعات با حضور معاون اول رییس جمهوری، گفت: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته برای این پروژه 49 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: وجود پنج هزار و 500 کیلومتر فیبر هوایی موجب شده تا عده‌ای افراد مغرض هر از گاهی اقدام به قطع آن و ایجاد اختلال در سامانه ارتباطی کنند که برای رفع این معضل پروژه دیگری از سال گذشته به اجرا در آمده و در مرحله نخست 376 کیلومتر فیبر زمینی در حال اجرا است.

وی افزود: اجرای پروژه فیبر نوری سال گذشته از منابع سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سیستان و بلوچستان مصوب شد که تاکنون 50 درصد پیشرفت داشته است و در جهت پایدار ساختن ارتباطات شهرستان‌های تازه تاسیس نیز نقش مهمی دارد.

 

۱۵ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۳۵
تعداد بازدید: ۶۱۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید