پرش به محتوای اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان:

فناوری اطلاعات حلقه مفقوده در توسعه صنایع دستی استان است

فناوری اطلاعات حلقه مفقوده در توسعه صنایع دستی استان است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با اشاره به اینکه اقتصاد دنیا در سال‌های اخیر به سمت خدمات گرایش داشته است گفت: فناوری اطلاعات حلقه مفقوده در توسعه صنایع دستی این استان است.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان، محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در نشست تخصصی توسعه صنایع‌دستی هدف از برگزاری این نشست را هم افزایی به منظور رونق فروش و معرفی صنایع‌دستی استان دانست و گفت: تعامل هنرمندان و فعالان فناوری اطلاعات باعث توسعه این صنعت در استان می شود.
وی در ادامه این نشست ضمن تبریک روز جهانی صنایع‌دستی به فعالان این حوزه تصریح کرد: اقتصاد از سه حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات تشکیل شده است که سهم خدمات در این بین از تولید ناخالص داخلی(GDP) در کشور ما 66 درصد و در دنیا بیش از 80 درصد است که اهمیت این حوزه در اقتصاد جهانی را به خوبی آشکار می‌سازد. اقتصاد دنیا در سال‌های اخیر به سمت خدمات گرایش داشته و این حوزه موضوع مهمی در اقتصاد کشورها است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان تصریح کرد: تا 5 سال آینده 25 درصد از اقتصاد دنیا در حوزه اقتصاد دیجیتال رقم می‌خورد و این نشان از سرعت فراگیری این نوع اقتصاد در دنیاست که در کشور ما نیز باید به آن بیشتر توجه شود. امروز در عصر تحول دیجیتال قرار داریم و می‌بایست در هر حوزه‌ای که ارائه خدمات می‌کنیم پیوندی را با فضای مجازی و دنیای دیجیتال ایجاد کنیم تا بتوانیم به اهداف توسعه ای کسب و کار خود دست یابیم.
وی با تاکید بر این نکته که یکی از خصایص فضای مجازی سرعت در رشد و توسعه است، تصریح کرد: فضای مجازی در حال تغییر کسب و کار در همه کشورهاست و در صنایع‌دستی نیز باید این تغییر حاصل شود در غیر‌  این‌صورت این حوزه در چند سال آینده با مشکل مواجه خواهد شد.
رییس شورای مدیران استان در ادامه اظهار کرد: این نشست تخصصی به‌مناسبت هفته صنایع‌دستی با هدف استفاده از فضای مجازی و توانمندسازی هنرمندان با حضور فعالان فناوری اطلاعات برگزار شد. امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی دو حوزه فناوری اطلاعات و صنایع‌دستی و ادامه این سلسله نشست‌های تخصصی، زمینه تولید درآمد و ایجاد اشتغال در حوزه صنایع‌دستی شکل گرفته و استان گلستان در حوزه فروش مجازی محصولات صنایع‌دستی حرف‌های زیادی را برای گفتن داشته باشد.

۲۸ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۳
تعداد بازدید: ۴۵۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید