مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل ضمن اشاره به ظرفیت های فضای مجازی و آموزش آنلاین، آموزش مجازی را یکی از ابزارهای مهم در یادگیری و انتقال دانش اعلام کرد و گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درصدد هست با ارائه ترافیک رایگان در بستر شبکه ملی اطلاعات به جامعه دانشگاهی فرصت آموزش الکترونیک را فراهم کند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل، بهروز رزمی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جلسه بررسی راهکارهای طرح ارائه ترافیک رایگان به دانشگاه ها با اشاره به اجرایی شدن این طرح در استان اردبیل گفت: با ادامه تعطیلی دانشگاه ها وزارت ارتباطات طرح ارائه ترافیک رایگان آموزشی را مطرح کرد و به صورت داوطلبانه مکاتباتی با وزارت علوم انجام داده و لیست پورتالهای آموزش مجازی دانشگاههای کشور جهت برقراری ترافیک رایگان را دریافت کرده است.
وی ارائه ترافیک رایگان را برای برخورداری دانشجویان و اساتید از سرویسهای آموزش مجازی اقدامی ارزشمند دانست و گفت: وزارت ارتباطات به اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت و FCP ها ابلاغ کرده است که در صورت اتصال دانشجویان و اساتید دانشگاهی به این پورتال ها بابت ترافیک مصرفی هزینه ای دریافت نشود و از تاریخی که این طرح به اپراتورها ابلاغ شده است به صورت میانگین یک درصد از کل ترافیک کشور برای آموزش مجازی مورد استفاده قرار گرفته که این حجم مصرف شده به صورت رایگان لحاظ شده است.
بر اساس این گزارش، جلسه بررسی کیفیت سرویس دهی سامانه های آموزشی مورد استفاده دانشگاه محقق با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل و مسئول فناوری اطلاعات دانشگاه محقق اردبیلی با هدف ارتقای همکاری دانشگاه ها و حل مشکلات سامانه ها برگزار شد.